Böjbar blyertspenna, 12st
Allmänt:Är ditt barns kalas snart på gång? Dessa pennor är roliga att ge ut till barnen. Släng ner den i presentpåsarna så blir barnen glada!

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Seppo A.
  Seppo A. (2014-09-23)
 • Produktfoto av Sebamax
  Sebamax (2014-06-26)
 • Produktfoto av Joona R.
  Joona R. (2014-03-25)
 • Produktfoto av Sebamax
  Sebamax (2013-10-06)

4/5 Riemuahan ne on herättäny, ee vua oo käätetty kun en oo muisttanu ostoo vuolukonetta, johon kynät kävis. Kivoja. ...............................
- Vieremä, Finland - ()
4/5 Tilasin koululaiselle, joka on näitä sitten laittanut kavereille synttärilahjojen joukkoon. Kiva kynä, mutta hieman se oli liian lyhyt että saisi kunnon solmun aikaan. Vaikea myös teroittaa koska kynä on ympärysmitaltaan aika paljon pienempi kuin normi kynä. Kiva ajatus kuitenkin ja lapset ovat tykänneet.
- Hakko, Finland - ()
3/5 Ohuempia kuin luulin,mutta koululaiset olivat tyytyväisiä.Voi käyttää ihan normaali kynien tapaan.Useat värit myös olivat molempien lasten makuun. Hinta/laatusuhde ihan kohtuullinen.
- Akaa, Finland - ()
4/5 Mageenvärisiä kyniä ja taipuisia joita voi väännellä, MUTTA hankalia teroittaa, kynän lyijy huonolaatuista (kovin tuhruista ja suttaavaa). Ensin lapset innostuivat mutta jättivät käyttämättä, koska kynillä huono kirjoittaa niiden "letruisuuden vuoksi".
- Sykäräinen, Finland - ()
3/5 Hauskoja kyniä joita muksutkaan eivät saa poikki. Romaania en tällaisella lähtisi kirjoittamaan, mutta kauppalappu yms syntyy näppärästi. Ja kun kirjoitettava asia on riittävän mutkikas niin on suorastaan terapeuttista vääntää kynä rusetille. Kiva :)
- Klaukkala, Finland - ()
4/5 No laps on tämmösiä kyniä halunnut siitä asti kun koulu alkoi. Tietenkin kun muillakin kerta on! Ihan jännät ja kivat. Käyttökokemusta ei vielä ole.
- Rovaniemi, Finland - ()

Böjbar blyertspenna, 12st

★★★★★
★★★★★
20 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
 • 30 dagars returrätt
Allmänt:

Är ditt barns kalas snart på gång? Dessa pennor är roliga att ge ut till barnen. Släng ner den i presentpåsarna så blir barnen glada! Färgglada och böjbara till barnens brev, teckningar eller lekar. En penna är ca 18cm lång och paketet innehåller 12 st pennor i olika färger.


Specifikationer:

 • Pennans längd: ca 18cm


Medföljer:

 • 12 st pennor

Produkter du kanske är intresserade av: