Ihopvikbar tvättkorg
Praktisk tvättkorg gjord av luftigt nätmaterial och metallstomme. De smutsiga kläderna faller inte i glömska i botten utan syns genom den genomskinliga korgen. När du inte har behov av korgen kan den lätt vikas ihop.

5/5 Hinta ei päätä huimaa ja kun tuote ei käytössä menee pieneen tilaan. Todella kestävä ja monikäyttöinen , ei pelkästään pyykille. Suosittelen!
- Pori, Finland - ()
4/5 Tuote on ollut nyt täyden vuoden käytössä ja toimii edelleen. Materiaalivahvuuksista kaiketi johtuen pari pientä repämää tullut matkan varrella, mutta ajaa täysin asiansa pyykkipäivinä jolloin tarve saada väliaikaisesti isompi määrä pyykkiä koreihin.
- Turku, Finland - ()
3/5 Den fungerar som den ska göra, men är något klent byggd...efter att robotdammsugaren gick lös på den är den både vind och sne´
- Sundom, Finland - ()
5/5 Yleisarvosana: hyvä. Ensivaikutelma innostaa tilaamaan lisää samaa tuotetta, vaikka lahjaksi. Sangat toistaiseksi kestäneet, mutta pidemmän käytökokemuksen puutteessa en kirjoita laadusta enempää.
- Riihimäki, Finland - ()
4/5 Pienempi oli mitä luulin.. :X

Noh, se on kyllä niin hienoa, kun Aasiasta palaat ja 100thb tippiä pesulaan antamalla rytkysi on hienosti silitetty ja viikattu laukkuusi.

.Öh, siis joo, tämä kori on siis jees. Maa pyykkääjälli vaan on väärä :))))))))
- Kotka, Finland - ()
5/5 Napakka pieni apulainen reissatessamme asuntoautolla. Tyhjänä ei vie tilaa mutta on nopeasti valmis ottamaan lasten (ja ehkä aikuistenkin) reissussa rähjääntyneet vaatteet.
- Kivisuo, Finland - ()

Ihopvikbar tvättkorg

★★★★★
★★★★★
19 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Praktisk tvättkorg gjord av luftigt nätmaterial och metallstomme. De smutsiga kläderna faller inte i glömska i botten utan syns genom den genomskinliga korgen. När du inte har behov av korgen kan den lätt vikas ihop. Håller sig stående och passar i badrum eller tvättstugan.


Specifikationer:

  • Mått utvikt: ca 25x25x52cm
  • Vikt: 0.2kg
  • Osorterade färger

Garanti:

3 månader