Automatisk tvålpump
Denna tvålpump känner automatiskt av din hand och doserar precis rätt mängd tvål i din hand.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Joona R.
  Joona R. (2014-03-24)
 • Produktfoto av Sebamax
  Sebamax (2012-11-17)
 • Produktfoto av Sebamax
  Sebamax (2012-11-17)

5/5 Hyvä kädet vapaana tuote, suosittelen.Säiliö on riittävän kokoinen. Ollut minulla käytössä usean kuukauden ajan.Hinta tosi edullinen verrattuna kauppojen hintaan.
Esko P. - Juankoski, Finland - ()
3/5 Hyvä laite, halpa hinta, mutta pitää etsiä hyvin laimeaa saippuaa. Suomi on kylmä maa ja siksi juoksevuus on helposti ongelma.

Eli jos haluaa edullisen, niin sopii, jos haluaa kaikissa olosuhteissa toimivan niin ehkä ei paras mahdollinen hankinta - ei pidä kylmästä.
Jukka K. - Viiala, Finland - ()
1/5 En suosittele. Ensimmäinen piti lähettää takaisin kun ei toiminut. Toinen toimi mutta niin hitaasti tuli saippua, joten ei jäänyt käyttöön vaan päätyi roskakoriin -----
Mika R. - Kajaani, Finland - ()
2/5 Toimi huonosti. Sai rempata usein. Odotin parempaa kestävyyttä hintaan nähden.

Kestävyys noin vuoden. Petyin laatuun.
Jorma K. - Vehmersalmi, Finland - ()
2/5 Ei pelannut kovin pitkään, nyt jo poistettu.
Asko N. - Kangasala, Finland - ()
2/5 Tuote ei ole millään tavalla hyvä, mutta hinta on! Laatu huono. Epätarkka muotoilu. Saippuaa ei tule ensimäisellä kerralla kun käden laittaa annosteliajan alle vaan moottori hyrrää kyllästyttävän pitkän aikaa ja sitten sammuu. (Letkut on siis tyhjät saippuasta). Sitten otan käden pois ja laitan uudelleen käden annostelijan alle niin silloin saippuaa alkaa tulemaan naurtettavan vähän meilkein voisi sanoa tippa kerrallaan ja sitten sammuu. Käteen on jo tullut muutama tippa saipuaa. Laitan käden kolmannen kerran annostelijan alle ja sama toistuu jolloin kyllästyn ja pesen kädet sillä pienellä saippuamäärällä mitä olen tähän mennessa saanut. Tähän koko ihmeen pelleilyyn on kulunut 30-45 sekunttia aikaa. Tuote oli minulla käytössä noin 1 viikon jonka jälkeen hermot ei enään kestäneet ja laite lensi kaappiin! Täysin kelvoton tuote. En voi suositella kenellekkään moista hyödytöntä vekotinta. Tosin en kyllä moiti myyjää tästä näkyyhän se hinnassakin ettei tälläistä laitetta voi 13€ saadakkaan.
Niko P. - Espoo, Finland - ()

Automatisk tvålpump

★★★★★
★★★★★
25 Produktomdömen

Allmänt:

Lite mer teknik i ditt badrum? Det finns ingen anledning att spilla mer tvål på ditt handfat! Denna tvålpump känner automatiskt av din hand och doserar precis rätt mängd tvål i din hand. Snygg, praktisk och prisvärd. En riktig favorit bland våra kunder. 

 

Specifikationer:

 • IR-sensorn känner av dina händer automatiskt 
 • Använder 4x AAA batterier (ingår ej) 
 • Inga ytterligare läckage 
 • LED-indikator 
 • Lätt att fylla och använda 
 • Trådlös 
 • Vikt: 235g 
 • Mått 125x63x189mm

Garanti:

6 månader

99 SEK Info om moms
Norm. 172
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter