Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Ihopvikbar tvättkorg
Praktisk tvättkorg gjord av luftigt nätmaterial och metallstomme. De smutsiga kläderna faller inte i glömska i botten utan syns genom den genomskinliga korgen. När du inte har behov av korgen kan den lätt vikas ihop.
  • Ihopvikbar tvättkorg
  • Ihopvikbar tvättkorg
  • Ihopvikbar tvättkorg
  • Ihopvikbar tvättkorg
  • Ihopvikbar tvättkorg

5/5 Kerrankin loistava uusi innovaatio, toimii kuin kuuluisa VR'n vessa. Rahalla saa ja paljon näitä, koska on lähes ilmainen. Ostin näitä tusinan, ja kaikille on käyttöä, esiin ja tavara sisaaä ja siellä pysyy eikä karkaa lattialle, wc -paperi, munnon lankakerät, lasten lelut ...
- Kuopio, Finland - ()
5/5 Hinta ei päätä huimaa ja kun tuote ei käytössä menee pieneen tilaan. Todella kestävä ja monikäyttöinen , ei pelkästään pyykille. Suosittelen!
- Pori, Finland - ()
3/5 Den fungerar som den ska göra, men är något klent byggd...efter att robotdammsugaren gick lös på den är den både vind och sne´
- Sundom, Finland - ()
4/5 Tuote on ollut nyt täyden vuoden käytössä ja toimii edelleen. Materiaalivahvuuksista kaiketi johtuen pari pientä repämää tullut matkan varrella, mutta ajaa täysin asiansa pyykkipäivinä jolloin tarve saada väliaikaisesti isompi määrä pyykkiä koreihin.
- Turku, Finland - ()
5/5 Yleisarvosana: hyvä. Ensivaikutelma innostaa tilaamaan lisää samaa tuotetta, vaikka lahjaksi. Sangat toistaiseksi kestäneet, mutta pidemmän käytökokemuksen puutteessa en kirjoita laadusta enempää.
- Riihimäki, Finland - ()
4/5 Pienempi oli mitä luulin.. :X

Noh, se on kyllä niin hienoa, kun Aasiasta palaat ja 100thb tippiä pesulaan antamalla rytkysi on hienosti silitetty ja viikattu laukkuusi.

.Öh, siis joo, tämä kori on siis jees. Maa pyykkääjälli vaan on väärä :))))))))
- Kotka, Finland - ()

Ihopvikbar tvättkorg

★★★★★
★★★★★
20 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Andra populära produkter i kategorin
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars öppet köp

Praktisk tvättkorg gjord av luftigt nätmaterial och metallstomme. De smutsiga kläderna faller inte i glömska i botten utan syns genom den genomskinliga korgen. När du inte har behov av korgen kan den lätt vikas ihop. Håller sig stående och passar i badrum eller tvättstugan.


Specifikationer:

  • Mått utvikt: ca 25x25x52cm
  • Vikt: 0.2kg
  • Osorterade färger

Garanti:

3 månader

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: