LED-färg duschmunstycke
Allmänt:Ett praktiskt och häftigt duschmunstycke som bringar färg i ditt duschande och badrum. LED-ljusen byter färg efter vattnets temperatur och växlar mellan blått, grönt och rött.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Paula J.
    Paula J. (2014-02-15)

4/5 Hienosti koristanut kylpyhuonetta ja tuonut väriä. Suihkussa on ollut mukavampi olla. Tuote oli laadukkaampi kuin odotin ja olen ollut todella tyytyväinen.
- Espoo, Finland - ()
5/5 So pretty colour, so nice, me like....mmmm.....joo siis perus suihkutin jonka alla ku käy ni peseytyy. Värimaailma tuo vessaan paskanhajun lisäksi myös vähän tunnelmavalaistusta jotta voi sitten vaikka suihkun alla ollessa nauttia lasin viiniä ja lukea akuankkaa, jolla olet viimeiset kaksi kuukautta koittanut piestä ulostamaasi mustaamambaa alas pöntöstä tuloksetta. Joo poikettiin ehkä hieman aiheesta, mutta hei tästä hyvä perus suihkuosa, hoitaa asiansa ja on kivan näköne!
- Varkaus, Finland - ()
3/5 Tuote tuli nopsaan ja käyttöön otto helppoa kuin mikä.

Käytössä huomasin kummiskin suihkualan olevan kapea ja käyttöä valo ei kestänyt kuin 2 suihkukertaa :(

Aukaisin härvelin ja huomasin että lamppu ei ollutkaan vesitiivis. Tuliko minulle sunnuntaikappale sitten vai muilla samoja kokemuksia?
- Turenki, Finland - ()
2/5 Ostin tämmöisen varmaan 4 kk sitten. Ja muoto oli ihan hyvä,käteen sopiva. Ja tuote näytti hyvältä. Mutta kun aloin käyttämään sitä,niin suihku kohdistui vain yhteen kohtaan. Ja ei siinä mielessä toiminut pesussa. Valot olivat ihan jees. Vaikkei ihan niin kirkkaat mitä oletin :(

Hinta/laatusuhde ei kyl kohdanneet. Olin kyllä pettynyt. En suosittele tuotteen ostoa.
- Kittilä, Finland - ()
5/5 Muksua varten tuli ostettua. Näkee suoraan väristäkin minkälämpöistä vettä on tulossa. Välillä tosin meinaa pesuhetken venähtää kun tuota tykkää katsella valojen takia...
- Jokela, Finland - ()
5/5 en oikeestaan tiedää miks ostin tätä se oli ihaan huviin vuoks. ja tykkän ostaa vähään kaikke laistaa..

mut hintaa mukana niin se ei haitaa mua vaikka sen on turhaa juttu ostaa. :-)
- Tammisaari, Finland - ()

LED-färg duschmunstycke

★★★★★
★★★★★
13 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Allmänt:

Ett praktiskt och häftigt duschmunstycke som bringar färg i ditt duschande och badrum. LED-ljusen byter färg efter vattnets temperatur och växlar mellan blått, grönt och rött. Enkel att använda, du fäster bara munstycket där den gamla sitter och den är färdig att använda!

Material: ABS LED

 

  • LED röd i 44-50 grader
  • LED grön i 0-32 grader
  • LED blå i 32-43 grader
  • LED blinkar i 51-100 grader