Titanic -Isbitsform
Titanic -Isbitsform

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Juha V.
  Juha V. (2014-09-30)
 • Produktfoto av Skupperi
  Skupperi (2014-05-12)
 • Produktfoto av Skupperi
  Skupperi (2014-05-12)
 • Produktfoto av Skupperi
  Skupperi (2014-05-12)
 • Produktfoto av Skupperi
  Skupperi (2014-05-12)

4/5 Erikoisempi ja tyylikkäämpi jääpalamuotti mitä muilla biletyypeillä :D. Hauska idea ja isohkot palat joten miksipä ei voisi suositella ja kuinka pitkä tämän pitää olla
- Rovaniemi, Finland - ()
4/5 Hauska jääpalamuotti, sopii suurempaan mukiin paremmin. Mainio vaikka lahjana tai sitten vain ihan hupikäytössä, hinta/laatusuhde ihan kohdallaan.
- Imatra, Finland - ()
4/5 toteutin pitkäaikaisen haaveeni ja ostin tämän mahtavan jääpalamuotin! laivat ovat muotoiltu niin, että ovat jo ns. uppoamassa lasiin joutuessaan. jäävuorikin näyttää varsin aidolta pienoismallilta oikeasta jäävuoresta! viilentää giniä sopivasti. pari miinusta: paloilla vaikeuksia irrota muotista, ja lisäksi tarvitaan isohko lasi jotta jääpalat mahtuvat seilaamaan.
- Muurame, Finland - ()
4/5 Meidän pikkuväki tykkäsi kovasti. Laite vaihtoi hyvin väriä ja tähdet näkyy ja kellon näyttö erittäin hyvä katossa. Iloa aikuiselle kuin myös lapselle
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Tosi kiva, mutta pienempi kuin ajattelin. Lapsen synttäreille tein limsabooliin siniset jääpalat.Saa kivoja jääpaloja kun laittaa veden sekaan elintarvikeväriä! Materiaali on kestävää.
- Kajaani, Finland - ()
4/5 Toimii niin kuin pitää paitsi laivan savupiiput saattavat jäädä muottiin, kun jääpaloja ottaa pois tai sitten en vaan osaa. Hauska lisä kaikkiin kylmiin juomiin.
- Tampere, Finland - ()

Titanic -Isbitsform

★★★★★
★★★★★
14 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Sörj för Titanic genom att hedra med isbitar i form av skeppet och isberget som sänkte det till botten!

Från en form får du fyra skepp samt fyra isberg.


Produkter du kanske är intresserade av: