Auberge -vakuumpump för vinflaskor
Auberge vakuumpump fungerar som en lufttät förslutare, och när du pumpat ur luften ur flaskan står sig vinet betydligt bättre.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Vesa L.
    Vesa L. (2015-08-21)
  • Produktfoto av Vesa L.
    Vesa L. (2015-08-21)

5/5 Ei toiminut!. Ei tuota minkäälaista alipainetta ja näin ollen käyttökelvoton kapistus. Sisällä olevan männän o-rengas jokop liian väljä tai ns. sylinteriosa ei ole symmetrinen, eli ilma karkaa o-renkaan ohitse. Ensimmäinen tuote e-villeltä mikä tuottaa pettymyksen, vaikka menetys ei olekkaan kuin 4,95€. Kuitenkin jatkan asiakkuutta, koske olen tilannut tuotteita usean vuoden ajalta ja kaikkiin edellisiin ole ollut erittäin tyytyväinen.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Yksinkertainen ja toimiva viininsäilöjä. Pumppaa vain ylimääräinen ilma ulos viinipullosta. Sen saa myös purettua osiin, jos haluaa puhdistaa osat erikseen.
- Espoo, Finland - ()
3/5 Viininsäilöjä tuntuu lelumaiselta, ilmanpoisto mekanismi on hieman huteran oloinen, mutta toimiva. tuote ei ole hinnalla pilattu, mutta sen oloinen että ei siitä enempää kannattaisi maksaa, satunnaisiin ja halpoihin viineihin käyvä tuote.
- Vantaa, Finland - ()
3/5 Testasin tätä yhteen viinipulloon, mutta en osaa oikein sanoa toimiko se. Kumiosa ei uponnut pulloon niin syvälle kuin olisi olettanut vaan jäi aikalailla ulos.
- Espoo, Finland - ()

Auberge -vakuumpump för vinflaskor

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

  • 12 mån garanti
  • 30 dagars returrätt

Vill du njuta av ett glas vin till middagen? Vad göra med resten av flaskan? En öppnad vinflaska står sig inte länge, och smaken förändras snabbt och blir både fadd och osmaklig.

Auberge vakuumpump fungerar som en lufttät förslutare, och när du pumpat ur luften ur flaskan står sig vinet betydligt bättre. Luften gör att vinet oxiderar och genom att få bort så mycket luft som möjligt, håller sig vinet fräschare mycket längre.

Hållbarhetstiden är upp till två veckor, jämfört med max 5 dagar om du trycker ner den vanliga korken i flaskan igen.


Garanti:

1 år