Legomugg
Du blir aldrig för gammal att leka med Lego! Muggen rymmer ca 4dl och levereras med byggsats, för att göra den till en rullande mugg!

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Marko I.
  Marko I. (2015-11-12)
 • Produktfoto av Tarkastaja
  Tarkastaja (2015-06-06)

5/5 olin hiukka epäileväinen ko tuotteesta,mut yllätti laadulla ja isolla koolla.vastasi täysin kuvausta.harvinainen. en ko tuotetta ole suomesta löytänyt.
- Keltakangas, Finland - ()
5/5 Lahjaksi tuli ja syntymän sankari oli kyllä tyytyväinen. laatu vois olla pikkasen olla parempi mut kyllä se siitä. paras lahja oli kommentti. ja kuulemma monet vois tilaa
- Pälkäne, Finland - ()
2/5 Ideana hauskempi kuin käytännössä, ei vaikuttanut kovin laadukkaalta. Hinta kuitenkin suolainen. Ideanahan tuo on ihan mukava mutta siihen jää. Kyllä muksut tuosta innostui.
- Espoo, Finland - ()
3/5 Hauska lahjaidea sellaiselle, jolla on jo kaikkea. Varsinkin lapsenmieliset aikuiset arvostaa. Käytännöllisyys tosin on melko kaukana, koska mukista on ehkä hieman hankala juoda ja sen puhdistaminen hankalaa.
- Turku, Finland - ()
4/5 Ostin parille pikku pojalle joululahjaksi ja olivat todella tyytyväisiä mukeihin. Hinta oli ihan ok sitä kysyttäessä tosin matka Kiinasta oli hajottanut laatikon, vaan kuka sitä laatikkoa välttämättä kaipaa kunhan antoi vaan rähjäisen kuvan.
- Porvoo, Finland - ()
4/5 Tämä tuli lapselle lahjaksi, omat leegot tuli heti mukaan, eli paketissa ei ihan hirveästi niitä leegoja ollut. Tosi hauska idea ja lapsi tykkäsi tosi paljon. Juominen ehkä vähän hakalaa leveän reunan takia, mutta pillillä tuo muutenkin haluaa juoda :). Juominen menee vähän leikiksi eli ei ruokapöytään, mutta janoveden kanssa loistava :D
- Pori, Finland - ()

Legomugg

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt
 • Kapacitet: Ca. 0,4 liter

Obs! Är ej en original Lego-produkt


Specifikationer:

 • 1 x Lego mugg
 • 1 x Byggsats
 • 1 x Monteringsanvisning

Garanti:

6 månader