Avokadoverktyg
Ett utmärkt bra verktyg för avokadoälskare. Halverar, tar bort kärnan och skivar din avokado snabbt och enkelt. Mums!

4/5 Todella näppärä apuvälinen avokadon käsittelyyn. Tuote todella toimii!
- Turku, Finland - ()
4/5 Halkaisuun sopii ihan hyvin -- niin kuin mikä tahansa veitsi. Kivi lähtee tosi hyvin pois tuolla keskiosan kolmen metallipalan systeemillä. Ritiläpäällä saa kyllä lihat pois kuoren sisältä, mutta pituus- ja syvyyssuunnissa palat jäävät täysikokoisiksi ja lisäksi ihan viime metreillä leikkaaminen jää vähän kesken, kun liha lähtee kokonaan kuoresta irti eli homma ei oikein toimi loppuun asti. Leikkaamiseeen siis perinneveitsi yhä parempi.
- Kaarina, Finland - ()
3/5 Avokado leikkuri oli pieni pettymys. Se kyllä toimii mutta vaatii aika ison avokadon. Lisäksi laatu ei ollut ihan priimaa kun vähän raakaa avokadoa viipaloidessa yksi noista teristä katkesi. Isot (ja kypsät) avokadot tällä kyllä menee viipaleiksi tosi näppärästi.
- Pirkkala, Finland - ()
3/5 Leikkaaminen onnistuu hyvin, samoin keskustan irrotus. Sisällön leikkaus oli sottaamista. Pitäisi olla isoja avokadoja. Melko jämäkkän tuntuinen, saattaa kestää käytössä.
- Savonlinna, Finland - ()
5/5 Todella kätevä yleisveitsi avokaadolle,saa halkaistua avokadon sekä poistettu kätevästi kiven samalla välineellä.Veitsen toisella päällä saa kätevästi viilutettua hedelmän jolloin se on valmiiksi sopivina viipaleina käytettäväksi.
- Helsinki, Finland - ()

Avokadoverktyg

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Ett utmärkt bra verktyg för avokadoälskare. Halverar, tar bort kärnan och skivar din avokado snabbt och enkelt. Mums!
 


Specifikationer:

  • Material: ABS-plast och elastomer
  • Dimensioner: 48mm x 41.5mm x 48mm

Garanti:

3 månader