Äggule-delare
Bakning är ett kul tidsfördriv och ännu roligare med rätt tillbehör. Bakar du ibland men hatar att försöka separera äggulan från äggvitan? Ingen fara, här har du en lätt och snabb lösning på ditt problem.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Hyperborealainen
  Hyperborealainen (2015-09-20)
 • Produktfoto av Hyperborealainen
  Hyperborealainen (2015-09-20)
 • Produktfoto av Laura Heinikko
  Laura Heinikko (2015-08-14)
 • Produktfoto av Laura Heinikko
  Laura Heinikko (2015-08-14)

Våra kunders produktvideor

4/5 Saattaapi olla että jollain muulla tavalla taitavempi saa keltuaiset eroiteteltua mutta äkkinäiselle oiva laite..

Kokeiltiin leipomisen yhteydessä ja kyllä siinä sai keltyaiset eroteltua...
- Pankakoski, Finland - ()
4/5 Hieman erilainen tuote kuin odotin. Kuvittelin tuotteen olevan enemmän sihti -tyyppinen. Keltuaisen erotin (Egg white separator) toimii kuitenkin kuten pitääkin, ja on leipovalle pieni helpotus.
- Oulu, Finland - ()
1/5 Tästä pitäisi kirjoittaa arvostelu joka ei ole EDES VIELÄ TULLUT. Kuvan perusteella ihan jees - käytännöstä en tiedä mitään. Tilattu 9.10. ja nyt on 15.12. joten poskelleen menee toimitusajat. Tästäkin on lähetetty viestiä eräänkin kerran, mutta sanahelinää tulee vastaukseksi.
- Pohjankuru, Finland - ()
3/5 Arvattavasti olen käyttänyt kananmunankeltuaisen erottamiseen. Siinä hommassa parempi kuin tumpelon viisi sormea. Eikä ole hinnalla pilattu. Ostoksena ihan jees
- Kemi, Finland - ()
3/5 Hinta-laatusuhde OK, vähän heppoisen oloinen väline, mutta toimii kuitenkin kananmunan keltuaisen ja valkuaisen erottelussa! Voisin näyttää naapurillekin :)
- Laukaa, Finland - ()
4/5 No onhan tää nyt joka kodin tärkeä turhake (mutta kun niin halvalla sai). Enkä tämmöisiä ole suomenmarkkinoilla vielä nähnyt. Tää lähtee lahjaksi äidille!
- Rovaniemi, Finland - ()

Äggule-delare

★★★★★
★★★★★
13 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt
Bakning är ett kul tidsfördriv och ännu roligare med rätt tillbehör. Bakar du ibland men hatar att försöka separera äggulan från äggvitan? Ingen fara, här har du en lätt och snabb lösning på ditt problem. Superbra kökstillbehör för alla som bakar ofta, eller snarare kanske till den som inte bakar så ofta och behöver lite hjälp på vägen!

 


Specifikationer:

 • Storlek: 13x6cm
 • Material: Plast