Oljelampa -design antik
Oljelampa -design antik

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Skupperi
    Skupperi (2014-09-22)
  • Produktfoto av Skupperi
    Skupperi (2014-09-22)

4/5 Kuvasta aateltuna tämä lyhty näytti hieman isommalta, mitä sitten todellisuudessa oli. Kaunis lyhty sisätiloihin, miksei uloskin hyvällä ilmalla.
- Vanhala, Finland - ()
4/5 todella pieni, kuvasta vois olettaa isommaksi. Mutta nätti on ja jos oikeessa kulmassa tuikun laittaa sisään niin se justiinsa sinne sopii. koristeena toimii, sisällä ja ulkona, kivana lisänä pari minituikkua tuli mukana.
- Vuokatti, Finland - ()
3/5 Sievä pieni "öljylamppu" tuikku sinne mahtuu hyvin ja ehkä tosi pieni muu kynttilä. Ihan kätevä mekanismi siinä ja käytin niitä sisälläkin. Koko voi yllättää pienuudellaan, mutta se on mainittu kyllä tuoteselostuksessa.
- Sastamala, Finland - ()
3/5 Paketissa on lamppu ja kynttilä. Tiesin, että tämä on pieni, koska jokainen arvostelija on niin sanonut ja mitat oli kerrottu, mutta silti koko yllätti negatiivisesti. En aitoa kynttilää aikonutkaan polttaa vaan LED-tuikkua, koska elävän tulen kanssa pelkäisin, että kuumeneeko liikaa ja tuleeko tulipalo.
- Tampere, Finland - ()
3/5 Jopas oli yllättävän pienikokoinen "öljylamppu". Halpa tuote, joten hinta-laatusuhde kohdallaan. Pienelle parvekkeelle soveltuu ihan hyvin :)
- Lehmo, Finland - ()
3/5 Ihan ok, mutta todella pieni
- Koskue, Finland - ()

Oljelampa -design antik

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Snygg lampa som är designad enligt de klassiska oljelamporna. Passar för standard värmeljus.


Specifikationer:

Storlek: 26 x 9cm