Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
28 LED skrivbordslampa
Den flexibla halsen gör lampan position kan justeras till valfri vinkel.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Sakke V.
  Sakke V. (2015-06-09)
 • Produktfoto av Sakke V.
  Sakke V. (2015-06-09)
 • Produktfoto av Sakke V.
  Sakke V. (2015-06-09)
 • Produktfoto av Sakke V.
  Sakke V. (2015-06-09)
 • Produktfoto av Flayron
  Flayron (2014-07-11)
 • Produktfoto av Henna Marjukka V.
  Henna Marjukka V. (2013-06-24)

4/5 Olen käyttänyt tuotetta pöydälläni lamppunani on toiminut ihan hyvin ainoa ongelma mikä on ollu on lyhyt johto. Hinta-laatusuhde on 4/5. Ostos oli ihan hyvä.
- Nurmes, Finland - ()
5/5 Tosi mainio valaisin illalla sämgyssä lukemiseen, etenkin matkoilla. Hieman painava, mutta ottaen huomioon hinta/laatusuhteen, olen tuotteeseen ihan tyytyväinen.
- Kerava, Finland - ()
1/5 Tämä oli täydellinen susi ostos. Ledit toimi pari kuukautta hyvin kunnes yjksitellen pimenivät. Ja onhan toi aika "molisko". En suosittele.
- Lohja, Finland - ()
5/5 Suosittelen! Todella kätevä, pidän paristokäyttöisyydestä. Työpöydän nurkalla istuu mukavasti. Pienimmälläkin tehollakin näkee hyvin näpytellä tietokoneella. Tilasin myös molemmille veljilleni samanlaiset.
- Sulkava, Finland - ()
5/5 Tämä on ollut läppärin kyljessä klipsillä kiinni jo vuosia ja on hyvin valaissut näppäimet. Säätömahdollisuus on hyvä ja yhä kaikki ledit ovat ehjiä. Tämä on E-Villestä paras ostos minkä olen tehnyt!
- Kello, Finland - ()
4/5 Heppoinen luukku pattereille ja vähän jäykempi olisi ehkä voinut letku olla, mutta valo oli oikein hyvä. pienin teho riitti nuottilappujen lukemiseen nätisti säkkipimeässäkin ja 3 kilometrin kävelylenkin pimeässä. tehoa riittää siis, mutta imee myös akkuja kivasti.
- Oitti, Finland - ()

28 LED skrivbordslampa

★★★★★
★★★★★
23 Produktomdömen

 • 30 dagars öppet köp

USB-skrivbordslampa med 28 lysdioder. Den flexibla halsen gör lampan position kan justeras till valfri vinkel. Idealisk för bärbara tillbehör för enkel avläsning eller placering på exempelvis sänggavel.

 

Garanti:

Produkten har 30 dagars returrätt. 


Garanti:

6 månader

Produkter du kanske är intresserade av: