Färgglad projektor+högtalare
Med denna projektorkan du få ett hav av norrsken dansandes på dina vägger.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Christian N.
  Christian N. (2014-01-09)
 • Produktfoto av Hyperborealainen
  Hyperborealainen (2013-12-16)
 • Produktfoto av Hyperborealainen
  Hyperborealainen (2013-12-16)
 • Produktfoto av Hyperborealainen
  Hyperborealainen (2013-12-16)
 • Produktfoto av Hyperborealainen
  Hyperborealainen (2013-12-16)
 • Produktfoto av Hyperborealainen
  Hyperborealainen (2013-12-16)

Våra kunders produktvideor

4/5 Hauskoja valokuvioita, joilla piristää pimeitä iltoja. Ei ihan valonheittäjätasoa, mutta pienissä bileissä toimiva juttu.

Ville haluaa lisää kommenttia tähän. Helpp käyttää, hieman surisee, mutta kannatti ostaa.
- Riihimäki, Finland - ()
4/5 Itse valo on todella kaunis. Laitteen kallistuskulman säätö ja valomoodit mahdollistaa juuri sopivan tähtitaivaan heijastamisen. Virtajohto on vain noin metrin pituinen, eli kovin korkealla hyllylle tätä ei kätevästi saa aseteltua. Sain arvalla muovisen oloisen punaisen härpäkkeen, joka on oikeasti väritykseltään pinkki. Kaiutin on turha ominaisuus nostamassa hintaa. Huonoin puoli lampussa on ajastimen puuttuminen ja satunnaiset päälle ja pois kytkeytymiset. Valo pysyy tunnin verran päällä, kunnes sammahtaa. Ajastuksen saa toki hoidettua erillisellä ajastettavalla pistorasialla. Parin sekunnin kestäviä on/off-välähdyksiä ei silläkään saa poistettua, jollei irrota laitetta virrasta. Edellä mainitusta huolimatta suosittelen tuotetta, vastaavia ei ole tähän hintaan helppo löytää.
- Tampere, Finland - ()
3/5 Lite plastig, men fungerar bra. Slår av efter några timmars bruk. Högtalaren var dock inget att hänga i julgranen.
- Sundom, Finland - ()
4/5 Tämä oli positiitvinen yllätys. Tämä on toiminut tähtitaivasprojektorin kanssa vuorotellen lapsella yövalona. Vekotin yllätti tukevuudellaan ja viimeistelyllään. Suosittelen.

Ainoastaan mukana tullut verkkovirta-adapteri oli kiinalaisella pistokkeella, mutta kännykän USB-laturi sopii hyvin tähän.
- Tikkakoski, Finland - ()
5/5 Paketin saapuminen ei kestänyt kauaa ja projektori toimi kuten pitikin, nappia painamalla pystyi viellä vaihtamaan pyörimisnopeutta ja värien sävyjä. Talvipimeissä pikku pirskeissä oli oiva vekotin nurkassa.
- Ylöjärvi, Finland - ()
5/5 Loistava ostos. Iltahämärässä laite valaisee todella upeasti koko huoneen. Lähinnä tällainen tunnelmavalohan tämä on ja jonkin sortin "disco" meiningiksi. Soveltuu hyvin illanistujaisiin kun vielä musiikkikin pistetään soimaan.

Laite on toiminut 9kk moitteettomasti. ja käyttö on ollut läpi syksyn ja talven kova.
- Rovaniemi, Finland - ()

Färgglad projektor+högtalare

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Med denna projektorkan du få ett hav av norrsken dansandes på dina väggar. Totalt åtta olika alternativ för projiceringen! Enheten har dessutom en inbyggd högtalare och du kan ansluta den med t.ex. din mobil eller mp3 spelare och samtidigt med ljusshowen alltså spela din favoritmusik. 


Specifikationer:

 • Lampa: LED lampor
 • Produktstorlek: 14.5*14.5*18.5 cm.
 • Färg: röd, vit, blå

Garanti:

1 månader

Produkter du kanske är intresserade av: