Väggdekor katter på rad
En väggdekor livar enkelt upp ett rum och förändrar känslan av rummet. Lätt att fästa och ta bort.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Jaana T.
  Jaana T. (2015-09-23)
 • Produktfoto av Jaana T.
  Jaana T. (2015-09-23)
 • Produktfoto av Skupperi
  Skupperi (2014-09-27)
 • Produktfoto av Skupperi
  Skupperi (2014-09-27)

4/5 Liimaus saisi olla parempi. Jouduin lisäämään itse liimaa, jotta tarrojen irvistely loppui. Kissat olisivat myös saanut olla isompia kooltaan, mutta muuten ihan kiva lisä kissaihmisen seinälle.
Anne S. - Jämsä, Finland - ()
5/5 Tuote tuli ehjänä perille. Ei ollut taitettuna, joten on kunnossa. Kissat on just kuvan mukaisia ja suloisia. Aion laittaa ne ikkunaan sillä lailla, että ovat sisäikkunan toisella puolella. Sisäpuolelle olen laittanut näkösuojakalvon. Kissat näkyy hauskasti ulos sitä kalvoa vasten. Suosittelen näitä suloisia kissoja.
Auli J. - Helsinki, Finland - ()
1/5 Tuote olisi ollut juuri sellainen kuin kuvassa luvattiin mutta reiät teipauksissa sekä taitellut erkit pilasivat kuvan kokonaan jäi käyttämättä..
Tuula S. - Pori, Finland - ()
5/5 Tarrat vastasi kuvaa ja olivat ihan hyvän kokoisia, hyvät värit ja liima pitää. Kissaihmiselle lahjaksi, joka tykkäsi kovasti.Tuote vastasi odotuksia. Käyttö moneen paikka

Koska yksittäispakattuja ja

Erikokoisia kissoja.
Kirsti K. - Helsinki, Finland - ()
4/5 Paljon kissan kuvia yhdessä arkissa. Laitoin puolet kuvista kaapin oveen ja toisen puolet seinään. Hyvin tärkeätä ennen kiinnitystä on poistaa pinnalta irtopöly ja lika kostealla liinalla. Kuivaa pinta ennen kiinnitystä. Hyvin on pysynyt kiinni. Toki erilaiset seinäpinnat käyttäytyvät eri lailla.
Lempeatuuli - Riihimäki, Finland - ()
3/5 Lasten seinälle nämä kiinnitettiin ja se oli ihan helppoa. Mutta jo muutaman päivän päästä kulmat alkavat pilkistää ja kissat irtoilla, tuntuu että lähes päivittäin niitä pitää painella uudestaan kiinni. Joten ei nyt voi sanoa, että olisin erityisen tyytyväinen tähän tuotteeseen.
Elina M. - Helsinki, Finland - ()

Väggdekor katter på rad

★★★★★
★★★★★
13 Produktomdömen

En väggdekor livar enkelt upp ett rum och förändrar känslan av rummet. Lätt att fästa och ta bort. 

 • Mått: 30×60cm
 • Katterna: 14-19cm

36 SEK Info om moms
Norm. 108
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter