Sakura väggdekor
Allmänt:Med en fin väggdekor lyfter du snabbt ett rums känsla och får ett helt nytt intryck utan att tapetsera eller måla om hela rummet. Denna väggdekor är dessutom väldigt enkel att fästa.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Elsi S.
    Elsi S. (2013-11-25)

4/5 Hinta on hyvä, yleensähän nämä sisustustarrat ihan jäätävän hintaisia. Niin ja koko myös yllätti positiivisesti. Oli pakattu siististi putken sisään niin ei ollut postituksen aikanakaan tuote yhtään kärsinyt.
- Jyväskylä, Finland - ()
4/5 Tarrat olivat samannäköisiä kuin kuvassa. Edullinen hinta kauniille tarroille. Noin päivän seinässä oltua alkoivat vähän irtoamaan ohuista päistä, mutta painelemalla takaisin ovat ainakin toistaiseksi pysyneet. Makkariin tulivat seinää koristamaan!
- Ylöjärvi, Finland - ()
4/5 Laitoin sisustustarran makuuhuoneeni vaatekaapin. Halusin vähän vaihtelua makuuhuoneeseeni ja tarra sopi hyvin tunnelmaan. Asettelu oli vähän hankalaa mutta se oli hyvä asia, että tuote lähti helposti jos halusi muuttaa kuvan paikkaa. Tuote tuntui laadukkaalta.
- Tampere, Finland - ()
3/5 Tuote pysyi seinällä pienen paikkailun jälkeen. Muuten on erittäin hyvä.
- Lahti, Finland - ()
4/5 suositelen lisämään liimaa tai läpinäkyvää teippiä. että pysyy seinässä. matkan aikana liima on haitunut pois. muuten kaunis kuvio. hinta ja laatu paikalaan.
- Turku, Finland - ()
5/5 Ihana ja todellakin edullinen!
- Oulu, Finland - ()

Sakura väggdekor

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Allmänt:

Med en fin väggdekor lyfter du snabbt ett rums känsla och får ett helt nytt intryck utan att tapetsera eller måla om hela rummet. Denna väggdekor är dessutom väldigt enkel att fästa.

 

Specifikationer:

  • Storlek: 60x90cm
  • Material: PVC