Smiley sticker
Decorate your bathroom in simple way.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Joona R.
    Joona R. (2013-07-07)
  • Produktfoto av Joona R.
    Joona R. (2013-07-03)

4/5 Eli vessanpönyön kannen sisäpuolelle. Tosi hauska ja vierailta saanut huomiota. Varsinkin miespuolisilta, häirinneenkö? Eli kiva ja piristävä juttu.
- Aittojärvi, Finland - ()
4/5 Tätä kuvioo en ole vielä liimannut mihinkään, mutta toimiisamanlailla kuin toinenkin vastaava tarra eri kuviolla. Hauska tuote piristämään WC-pönttöä.
- Forssa, Finland - ()
5/5 Hauska ylläri koko perheelle vessan pöntön kanteen laittavaksi. Säväyttää edelleen kun pöntön kannen avaa ja hymynaama sieltä kurkistaa :) Toimii myös hyvin vieraille yllätyksenä.
- Lahela, Finland - ()
4/5 ihan kiva piristetarra wc.n kanteen toistaiseksi hyvin pysynyt ja vieraat kehuneet vastasi odotuksia hintaansa nähden ihan ok suosittelen muuta ei nyt pysty tähän hätään sanomaan hinta ok jos irtoilee pesussa
- Hämeenlinna, Finland - ()
4/5 Annoin lapsiperheelle lahjaksi vierailulla kukkien sijaan. Äiti allerginen. Jäi pidempiaikainen muisto vierailusta ja varsinkin perheen lapset tykkäsivät kovasti. Hinta-laatusuhde kohdillaan, ostin Alesta.
- Riihimäki, Finland - ()
5/5 Nämä tuli tilauksen täytteeksi, mutta veikeät ilmeentuojat muutoin tylsään sisustukseen. HInta ja laatu kohtaavat hyvin ja tuote vastasi odotuksia.
- Somero, Finland - ()

Smiley sticker

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Dekorera ditt badrum på ett enkelt sätt. Fäst på väggen eller i toalocket för ett leende varje gång du lyfter locket. 
 
  • Mått: 23×23CM

Specifikationer: