Transparent miniräknare
Denna genomskinliga miniräknare som drivs med solkraft blir ett bra hjälpmedel på ditt kontorsbord.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Heikki
  Heikki (2015-04-23)
 • Produktfoto av Heikki
  Heikki (2015-04-23)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-02-03)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-02-03)
 • Produktfoto av Jussi V.
  Jussi V. (2014-08-25)
 • Produktfoto av Jussi V.
  Jussi V. (2014-08-25)

Våra kunders produktvideor

4/5 Toimiva ja vähän erikoisempi laskin. Tämä sopii hyvin vaikkapa lahjaksi tai ihan peruskäyttöön tai opiskelijan reppuun. Hinta/laatusuhde on tässä hyvin kohdallaan
- Imatra, Finland - ()
4/5 Kun tuote tupsahti paketista laskimen kenno ei ollut täysin paikallaan, mutta toimii silti hyvässä yleisvalaistuksessa melko raskailla painalluksilla("napit" tarvitsee alueelleen hyvän sähköäjohtavan kosketuksen) hienona peruslaskimena. Jotkin laskut sujuu hyvinkin sutjakasti ja jotkut hitaammin, mutta olisi vielä kivempi jos pystyisi pyyhkimään luvun numeroita ja ratkoisi neliöjuuria. Toivottavasti kestää pitkään.
- Jyväskylä, Finland - ()
2/5 Tämä laskin oli kätevä niin kauan kuin se kesti. Tuote oli liian heikkolaatuinen. En suosittele harkitsioille jos ei ollut sitten "maanantai päivän tuote" tai sitten "perjantain kiire", tämä itselleni tilaama versio. Mitä tähän enempää selittämäänkään sitte.
- Iisalmi, Finland - ()
3/5 Todella hämmentävä laite. Ilmeisesti jos valoa ei ole riittävästi, tämä sekoaa ihan täysin. Ei hyväksy kahta peräkkäistä numeroa, vaan ottaa ne uuden laskutoimituksen aloituksena. Siis jos laskee 12 plus 12, laskin näyttää 1. Sitten 2. Plus 1 ja 2. = merkki ei tee mitään koska olet kirjoittanut, laskimen mielestä 1, 2, +, 1, 2. Sen mielestä nämä merkit eivät liity toisiinsa.

Tarvitsee kirkkaan valon toimiakseen. Toimii hyvin valaistussa tilassa oikein. Sekoilee hämärässä.
- Kerava, Finland - ()
5/5 Ihan hyvin toimiva peruslaskin. Siinä ei kuitenkaan ole kuin tuo aurinkokenno antamassa virtaa niin hämärässä ollessa se on sitten ihan pimeänä.
- Nakkila, Finland - ()
4/5 Tämä läpinäkyvä laskin on todella hauskan näköinen ja se on toiminut oikein hyvin. Hinnallakaan sitä ei ole pilattu. Näppäimet toimivat suhteellisen keveästi. valokenno toimii suhteellisen vähässä valossa. Kaikin puolin toimiva laskin. Suosittelen.
- Kuukasjärvi, Finland - ()

Transparent miniräknare

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Denna genomskinliga miniräknare som drivs med solkraft blir ett bra hjälpmedel på ditt kontorsbord. En snygg och speciell utformning som sköter alla basuträkningar du kan behöva göra.


Specifikationer:

 • Mått: 8x1x12cm
 • Vikt: 0.15kg

Garanti:

3 månader