3D-dyna, träbjälke
Sov "bekvämt" med huvudet på en träbjälke. Denna 3D-dyna föreställer en 2" -bräda, varje snickares bästa vän.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Sam
    Sam (2017-02-13)
  • Produktfoto av Sam
    Sam (2017-02-13)

5/5 No mutta, aikas aidon näköiset klapit tuli postissa! Läheltä ei tietenkään hämää, mutta vähän pitemmältä ei enää erota, että onko aitoa tavaraa vai ei! Hyvä, jos ei tule vahingossa heitettyä takkaan... Koristetyynyksi ja niskatueksi kyllä mahtava, mutta ei oikein enää torkkutyynyksi, sen verran kapea. Huumorimielessä mahtava lahja.
- Pori, Finland - ()
4/5 Näitäkin tuli ostettua useampi kappale (olivat tarjouksessa). Kun avasin pakkauksen niin säikähdin tuotteen laatua ja meinasin palauttaa tyynyt samantien takaisin. Tyynyjen sisusta oli pakkauksessa painut kasaan ja päällyskangas repsotti löysänä sisuksen päällä. Maltoin odottaa muutaman päivän ja sisusta palautui omiin mittoihinsa ja päällystäkin sai kimmoisan ulkomuodon, joten nyt niitä kehtaa näyttää muillekin.
- Rovaniemi, Finland - ()
4/5 puuta pesään..äiti tykkäsi.....................................................................................................
- Vuolijoki, Finland - ()
5/5 Ovelan näköinen ja kohtuun kokoinen tyyny, pintakangas tuntuu mukavalta nojailla ja ulkonäöllä on hauska hämätä kavereita. Pieni painaima on tyynyssä ettei ole täydellinen suoorakulmion muotoinen, mutta tosi hyvä oli hintasekseen!
- Järvenpää, Finland - ()
4/5 Vaimo käyttänyt sohvalla niska tyynynä erittäin hyvä ja hauska tuote.

Herättänyt hilpeyttä ,moni luullut aidoksi haloksi.

Ylläti vaimonkin kolauttamalla halolla päähän.
- Turku, Finland - ()
5/5 Klapityyny näyttää melko aidolta ja saa monet hämmästelemään onko se aitoa puuta. Klapityyny on hauska ja monipuolinen tyyny vaikka päiväunille. Se sopii hyvin luonnonläheisille ihmisille tuottamaan iloa kotona ja erityisesti lapset pitävät siitä.
- Nurmijärvi, Finland - ()

3D-dyna, träbjälke

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Sov "bekvämt" med huvudet på en träbjälke. Denna 3D-dyna föreställer en 4x4" -bjälke, varje snickares bästa vän.


Trots att denna bräda är mjuk och skön rekommenderar vi ändå inte att klubba någon i huvudet med den. Vem vet vad de använder för mothugg när de ser träbiten närma sig ;)


Specifikationer:

  • Mått: 8.5 x 8.5 x 42 cm