Otroligt billig mattkniv
För denna produkt säger egentligen redan namnet det mesta.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Petri L.
    Petri L. (2017-12-22)
  • Produktfoto av Petri L.
    Petri L. (2017-12-22)

4/5 iha ok ........................,.....................................................................................................................................................................................................................................
- Lahti, Finland - ()
5/5 Hyvä pieni mattopuukko, kätevä vaikka hansikaslokeroon tms. Ajaa asiansa, ihan ok hinta/laatusuhde. Toimii oikein hyvin. Mukana kätevä klipsi! Suosittelen!
- Vaasa, Finland - ()
3/5 Pikkusen huterilta vaikuttavat, mutta kyllä niillä sen leikkaa, mitä on tarkoituskin... en aiemmin omista vastaavia, joten en voi vertailla muihin...
- Rovaniemi, Finland - ()
5/5 just hyvä puukko esim. paperin ja pahvin leikkelyyn. Ostin itse tiivistepaperin leikkelyyn johon tämä on erittäin näppärä kapistus. suosittelen pieneen näpertämiseen!
- Kiuruvesi, Finland - ()
5/5 Tämä mattopuukko on kyllä kätevä pitää mukana! Aina kun tarvitsisi terävää veistä vaikka laatikoiden aukaisuun niin juuri silloin ei ole veistä mukana koska ne ovat aina unohtuneet johonkin. Tämä kulkee vaikka rintataskussa ja tähän sopivat myös samat katkaisuvaihtoterät kuin muihinkin veitsiin, vaikkakin tämän oma terä on jyrkemmässä kulmassa viistetty. Vielä kun näitä samoja vaihtoteriä saisi erikseen niin ostaisin varalle muihinkin veitsiin.
- Turku, Finland - ()
5/5 Leikkaa hyvin ja tekee sen mitä mattopuukolla tehdään tosi kiitettävästi. Eipähän ole ainakaan hinnalla pilattu. Yhteensä käytettävissä n. 8 about 8mm teräosiota.
- Järvenpää, Finland - ()

Otroligt billig mattkniv

★★★★★
★★★★★
12 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

För denna produkt säger egentligen redan namnet det mesta. Det enda som ännu kan tilläggas är att kniven dessutom är vass och dess minimala storlek gör den väldigt lättstyrd.