Ställning till smartphones och surfplattor
Ställning till smartphones och surfplattor

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Reijo S.
  Reijo S. (2015-10-08)
 • Produktfoto av Satu A.
  Satu A. (2015-10-02)
 • Produktfoto av Satu A.
  Satu A. (2015-10-02)

5/5 Todella mukava ja hauska puhelimen pidin. Harmittaa kun en heti tilannut kahta. Toisen voisi liimata auton kojelautaan. =) Toimii hyvin. Suosittelen lämpimästi. Toimitus oli nopea.
- Mellilä, Finland - ()
5/5 Etsin pitkään hyvää kännykkä telinettä ja nyt löysin hyvän ja edullisesti heti piti tilata toinen ku on niin hyvä, suosittelen.Teline vastasi enemmän ku hyvin odotuksiani.
- Järvenpää, Finland - ()
2/5 ihan jees tuote, ihan muuten vaa itselleni tilasin kokaillakseni muun merkin tuotetta. vastasi odotuksia, hintansa veroinen. laadusta en osaa vielä sanoa lyhyen käytön perusteella
- Lappeenranta, Finland - ()
5/5 Halpa pikkutuote tukemaan eri laitteita esimerkiksi kännyköitä tai tablettia esimerkiksi videota katsellessa. Yllättävän hyvä tuote odotuksiini nähden. Jopa ylitti odotukseni ajatellen hintaa. Todella hyvin suunniteltu tuote ajatellen siihen käytettyä raaka-aine määrää.
- Kemi, Finland - ()
4/5 Tilasin itselle tämän ja hetken kokeiltua tilasin kolme lisää, tytöille oranssit ja pojalle sininen, ehtivät sopivasti pukinkonttiin. Pitää tukevasti älyn pystyssä, nyt näkee kauempaakin vilauksella onko otettu yhteyksiä.
- Raisio, Finland - ()
4/5 No, tän tilasin extrana että säästin postikuluissa hieman kun varsinainen tuotteen minkä tilasin, hinta jäi alle 25€. Toimiva tuki kännylle kun ruokapöydässä katsot vaikka netflixiä syödessä niin ei tartte kasata panaaneja puhelimen tueksi, tällä pysyy känny pystys tai vaakas. Riittää hyvin 10" tablettiin pystyssä pitämiseen myös, vaaka asennossa ei riitä käsien pituus.
- Isokyrö, Finland - ()

Ställning till smartphones och surfplattor

★★★★★
★★★★★
12 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Snyggt designad ställning till surfplattor och smarttelefoner.


Specifikationer:

 • Passar för 95-115mm breda enheter.

T.ex: iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6, iPad 1, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air, HTC One, HTC M7, HTC M8, Samsung S3, Samsung S4, Samsung S5, Samsung Note 1, Samsung Note 2, Samsun Note 3, Samsung Galaxy Tab...

Medföljer:

 • 1 x Ställning