Toasitskudde blommor
Varför inte sitta bekvämt även på toaletten? Det kan dessutom vara kallt och obekvämt att sätta sig på toastolen under kalla vinterdagar.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Petteri K.
  Petteri K. (2017-10-02)
 • Produktfoto av Petteri K.
  Petteri K. (2017-10-02)
 • Produktfoto av Petteri K.
  Petteri K. (2017-10-02)

5/5 Tosi hyvä istuin, sellainen lämmin ja pehmeä pyllyn alla, sopi minun WC-istuimeen hyvin, helppoasentaa, suosittelen tuotetta muillekkin, tilasin vielä toisenkin varalle, tuote tuli ihan ilmoitetun toimistusajan puitteissa.
- Ruokolahti, Finland - ()
5/5 se on ihana istua,se on pehmoinen,lämmin.Vastasi odotuksiani.Ei ole enää pönttö joka on kylmä.Hinta on sopiva.Laatu on hyvä.Ostos oli hyvä.Se on minun vessassa.
- Jyväskylä, Finland - ()
1/5 Vaikea arvioida, KOSKA TUPTE EI VIELÄKÄÄN OLE TULLUT, MAKSETTU KYLLÄ ON.http://www.e-ville.com/12487-52956-home/pehmea-wc-istuin.jpg Niin tuli lyhyen läntä arvostelu, KOSKA en ole saanut tuotetta vieläkään.
- Kotka, Finland - ()
3/5 voi olla ihan hyvä, mutta minun istuimeen liian pieni, ei saanut vetoketjua kiinne, ehkä johonkin vanhemman malliseen sopii..istuin osa on pehmeä ja hyvin pyyhittävä, varmaan mukava istua..
- Kotka, Finland - ()
2/5 Vaikea sovittaa eikä istune kaikkiin pönttöihin kuten ei itselleni. Ostoksena hieman kaduttaa vaikkei tuo paljoa maksanut.....

Väritys ja kuvio aika neitimäinen, voisi olla vaikka sähäkämpi ja sininen ;)
- Kotka, Finland - ()
4/5 "Pehmeä wc-istuin" Tuote vastasi odotuksia. Nauratti jo valmiiksi . . Istuinsuoja on varustettu vetoketjulla. Ihmettelin aikani miten se laitetaan paikoilleen. Sovitin sitä wc:n istuinosaan ja hupsista vaan, sain sen helposti wc:n istuinosan ympärille. Mielessä kävi että mitä Kiinalainen ei ole vielä keksinyt, sitä ei sitten tarvitakaan :)

Laatu on normaalia paksua muovia, kuviointi on kaunis. Halpa.

t. Aino
- Kemi, Finland - ()

Toasitskudde blommor

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt
Varför inte sitta bekvämt även på toaletten? Det kan dessutom vara kallt och obekvämt att sätta sig på toastolen under kalla vinterdagar. Denna toasitskudde har en dragkedja så den fästs och tas bort enkelt och det blir helt plötsligt mycket mjukare och varmare att sätta sig på sitsen!


Specifikationer:

 • Storlek: 42x36cm
 • Material: Tyg & Skinn

Garanti:

1 månader