Gör det själv-växt med djur
Detta är en fin gör-det-själv planta som kommer att passa bra på t.ex. ditt kontorsbord eller i barnrumet. Du kan välja mellan fyra typer av växter och på ett enkelt sätt låta trädgårdsmästaren i dig komma fram.

3/5 Tämä pikkukissa ei pysynyt pystyssä mukana tulevassa lasissa ( toki vesi olisi varmasti vaikuttanut asiaan), laitoin kissan kurkistamaan kukkaruukusta, on se niin söpö!
- Oulu, Finland - ()
2/5 No jaa. Kaikkea sitä tulee mielenhäiriössä tilattua. Tää on jonkinlainen kukkaruukku. Kissa roikkuu tassuistaan vesilasissa, tai jossain muussa kivassa astiassa. Selässä kissalla on jonkinlainen tynnyri, johon sitten laitetaan turvenappi sisään ja muutama siemen mukaan(jotka tulivat tilauksen mukana). Tynnyristä roikkuu narunpätkä, joka imee itseensä vettä, joten turve pysyy kosteana. Ei se nyt oikein pelittänyt, kuin vain yksi siemen alkoi itämään ja hyvin nopeasti sekin kuoli. En ole mikään viherpeukalo.
- Tampere, Finland - ()

Gör det själv-växt med djur

★★★★★
★★★★★
2 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Detta är en fin gör-det-själv planta som kommer att passa bra på t.ex. ditt kontorsbord eller i barnrumet. Du kan välja mellan fyra typer av växter och på ett enkelt sätt låta trädgårdsmästaren i dig komma fram. Ett bra sätt för barn att bli intresserade av växtlighet!

Specifikationer:

  • Storlek: Ca 7cm

Produkter du kanske är intresserade av: