Mini HDMI - VGA adapter
Hane mini HDMI-VGA adapterkabel passar för t.ex. Samsungmobiler.

5/5 Adapteri on toiminut hyvin. Näppärästi sai vanhalle VGA-liittimellä varustettulle videotykille kuvan uudemmistakin laitteista.

Vielä kun tuohon hankki lisäksi mini-HDMI -> HDMI adapterin, niin käytännössä kaikista laitteista sai kuvan mukavasti VGA- muotoon muunnettua. Hyvä ostos vanhojen näyttöjen/videotykkien kaveriksi, mahdollistaa uudempienkien laitteen kytkemisen.
- Hollola, Finland - ()
4/5 Adapteri tuli luvatussa ajassa 1-3 viikkoa Kiinasta. Tuote on luvatun kaltainen ja näyttäisi/tuntuisi olen hyvän laatuinen. On hintansa väärtti. Suosittelen !
- Turku, Finland - ()
4/5 Tuote vastasi odotuksia ja on toiminut hyvin. Nyt pystyy liittämään tabletin vanhaan tietokeen näyttöön ja näin ollen näkymä on suurempi ja mukavampi käyttää.
- Turku, Finland - ()
4/5 Mini HDMI-VGA adapteria voidaan käyttää liitettäessä esim. tablettia sellaiseen näyttöön tai videotykkiin jossa on ainoastaan VGA sisäänmeno. Tietenkin täytyy selvittää tabletista käykö kyseinen adapteri siihen.
- Kitee, Finland - ()
4/5 HInta-laatu kohtaa. Käytettävyydessä pieni, mutta ei merkitsevä, ongelma liittimen kiinnitysruuvien pitämisessä, sillä ne ei tahdo tarttua kiinni, jolloin irtoamisvaara on olemassa.
- Jyväskylä, Finland - ()
3/5 valitettavasti minun kohdalla sattuin tuote jossa ei ollut audio johtoa , kuva kyllä siirtyy niinkuin pitää
- Koivu, Finland - ()

Mini HDMI - VGA adapter

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Hane mini HDMI-VGA adapterkabel passar för t.ex. Samsungmobiler. Medföljer gör även en audiokabel. 


Specifikationer:

  • HDMI -anslutning
  • Färg: vit
  • Kabellängd (cm) 25
  • Mått: 25×4.4×1.5 cm
  • Vikt: 35 gram