Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
HDMI-kabeldelare
Nyt voit muuttaa yhden HDMI-sisääntulon kahdeksi tällä pienikokoisella kaapelilla. Kodin viihde-elektroniikkalaitteiden väliseen kuvan ja äänen siirtoon.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Max R.
  Max R. (2017-04-24)
 • Produktfoto av Max R.
  Max R. (2017-04-24)
 • Produktfoto av Juha P.
  Juha P. (2016-03-16)
 • Produktfoto av Pontte
  Pontte (2015-05-07)
 • Produktfoto av Pontte
  Pontte (2015-05-07)
 • Produktfoto av Joona-kim W.
  Joona-kim W. (2015-01-20)
 • Produktfoto av Juho K.
  Juho K. (2014-07-27)

5/5 Bra att kunna dela ett uttag för HDMI kabeln, lätt att använda och koppla ihop med alla apparater som har dessa uttag, en fantastiskt billig del till dator/TV eller liknande!
- Tullinge, Sweden - ()
4/5 Tämä jämerä tekoinen HDMI-jakaja sopii ronskinmankin henkilön käyttöön. Hyvä kontakti kannoissa ja näppärästi saa esimerkiksi kaksi näyttöä liitettyä tämän HDMI-jakajan kautta pöytäkoneeseen taikka kannettavaan tietokoneeseen. Tuo "kuution" mallinen valumötikkä haaroitus päässä on irrallisena hieman massiivinen, mutta sen voi huoletta ruuvata kantojen ulkopuolelta vaikka seinään kiinni.
- Pornainen, Finland - ()
2/5 Tarkoitus oli laittaa pleikka3 ja toinen hdmi laite yhtä aikaa kiinni, mutta ei liiku kuva eikä ääni kun tämän laittaa vaikka olisi vain toinen laitteista yhdistettynä. Täysin turha kapistus.. näitä ei varmaan mitenkään testata ennen kuin lähtevät myyntiin..
- Lohja, Finland - ()
2/5 Ei toimi, niin kuin esittelystä luin - siis minulla ei ole sille käyttöä, mutta en jaksa palauttaakaan, kun hinta ei niin kova ollut.Ei toimi, niin kuin esittelystä luin - siis minulla ei ole sille käyttöä, mutta en jaksa palauttaakaan, kun hinta ei niin kova ollut.
- Katajamäki, Finland - ()
2/5 Enemmän ongelmia kuin tomivuutta. Yhtä lähtöä ei onnistu jakamaan kahdeksi tällä laitteella. Yksi johto kerrallaan kiinni niin kuva huonohko ja ääni hukassa. Kahta johtoa yhtä aikaa kiinni ei voi käyttää kun ei ole kuvaa kummassakaan. En voi suositella. Mutta, kaikki kytkennäthän on uniikkeja siksi voi joillakin kytkentä tuottaa halutun tuloksen.
- Louko, Finland - ()
2/5 Tässä on käynyt sen verran paha muistikatkos työntekijälle ettei ole muistanut yhdistää piuhoja yhteen joten ei näytä kuvaa...siis hdmi puhoja ole yhdistettynä. Muuten hinnaltaan ok jos olis toiminu.
- Kouvola, Finland - ()

HDMI-kabeldelare

★★★★★
★★★★★
62 Produktomdömen

 • 30 dagars öppet köp

Allmänt:

Nu kan du få en enda HDMI-ingång istället för två med den här kompakta kabeln. Du kan alltså använda flera apparater med HDMI kabel samtidigt med denna. Den är dessutom liten och kan lätt tas med. 

 

Garanti: 

Produkten har sex månaders garanti


Garanti:

6 månader

Produkter du kanske är intresserade av: