Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
HDMI v1.4-kabel
HDenna HDMI 1.4 kabel ger dig en snabb, två-vägs kommunikation med din dator.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Ilari N.
  Ilari N. (2015-04-19)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-04-02)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-04-02)

Våra kunders produktvideor

4/5 Hyvä peruskaapeli. Juuri sopivan pituinen tietokoneen näytön piuhaksi. Laadukkaan oloiset liittimet. Vastasi odotuksia ja jos tarvin lisää niin tiedän, että täältä niitä saa kohtuulliseen hintaan. Olen tyytyväinen tuotteeseen.
- Oulu, Finland - ()
5/5 Tuote tuli sovitussa ajassa, samoin tilausvahvistukset. Toimii OK. Käytän television näyttökaapelina tietokoneeseen. Hyvä palvelu.

Kiitokset

Tina Ruotsalainen
- Turku, Finland - ()
5/5 Juuri sopivan mittainen ja tietokoneen ja näytön välille ku viimeksi kaupasta ku ostin "1.8m" hdmi niin oli varmaan kitsasteltu piuhalla niin oli kyllä jäänyt alle niin en jaksanut lähtee viemään takaisin ku olisi vain tullut mokomalle piuhalle liikaa extra hintaa niin täältä tilaamalla muutaman päivän odotusajalla oikean pituinen... sainpahan itelle juuri oikean pituisin omaan käyttöön ja muija tyytyväinen ku itelleen sai sen "kalliimman" piuhan pleikkariin... itse olen tyytyväinen nopeaan palveluun ja totaalisen yllättynyt hintaan mitä giganteissa jne pyydetään + ei ole omia liikkumis kustannuksia
- Veneranta, Finland - ()
3/5 Blu-ray soittimesta televisioon kytkemistä varten hankin tämän. Kuvanlaatu on riittävän hyvä, johto on sopivan taipuisa. Ei ole läheskään niin jäykkää kaapelia, kuin olettaa saattoi. Tuotteessa oli valmistusvirhe, takuuseen meni. Uutta johtoa odottelen...
- Kotka, Finland - ()
5/5 Ääni kulkee läpi minitietokoneesta televisioon ja kuva on erinomainen Mitään virheitä tai väri vääristymiä ole toistaiseksi havainnut. Suosittelen, aivan hyvä vaihtoehto kilpaileville merkeille.
- Rovaniemi, Finland - ()
5/5 Hyvä ja kohtuu hintainen HDMI-kaapeli. Toiminut moitteetta PS4:n ja TV:n välissä kohta jo vuoden päivät. Täytti odotukset, kaikki toimii. Kalliimmalla kaapelilla ei saa mitään lisäarvoa, vaikka varmasti näyttävät ja tuntuvat laadukkaammilta.
- Julkujärvi, Finland - ()

HDMI v1.4-kabel

★★★★★
★★★★★
24 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
 • 12 mån garanti
 • 30 dagars öppet köp

Allmänt:

Denna HDMI 1.4 kabel ger dig en snabb, två-vägs kommunikation med din dator! Enheter med den här funktionen kan ta emot och sända data med upp till 100 MB per sekund. Det kan också förbättra enhetens kompatibilitet för upplösning!

 

Specifikationer:

 • Längd: 1,8 m

 

Garanti:

Produkten har 3 månaders garanti


Garanti:

1 års Europeisk garanti. Vårt servicecenter ligger i Finska Mäntsälä. För garanti och andra frågor, vänligen kontakta vårt svenska kundservice team!

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: