Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Ophion Micro HDMI -kabel 1.5m
Ophion Micro HDMI -kabel 1.
  • Ophion Micro HDMI -kabel 1.5m
  • Ophion Micro HDMI -kabel 1.5m

4/5 Hyvin toimiva kaapeli esim. puhelimen kuvien ja videoiden katselemiseen taulutelevisiosta.
- Loimaa, Finland - ()
5/5 Tilasin vahingossa tämän, mini-HDMI oli hakusessa. Arvostelen silti vaikutelman tuotteesta.

Liittimet oli suojattu muovitulpilla ja muovipussi oli vahvahkoa tavaraa, joten kuljetuksessa tuskin hajoaa. Liittimet tukevan oloisesti kiinni johdossa. Toimitusaika oli noin 4 viikkoa, mutta kannattaa odottaa hyvää ja halpaa vähän vaikka kauemminkin! Nyt tarvitsee vain ostaa e-villestä tähän sopiva vekotin!!
- Husula, Finland - ()
5/5 Tuntuu toimivan niin kuin pitääkin. Johto on kohtuullisen taipuisaa - pakkasessa en tosin ole kokeillut. Liittimet tuntuvat olevan hyvin kiinnitetyt johtoon. Ja itse liittimet vaikuttavat ja tuntuvat toimivan hyvin.
- Kiikala, Finland - ()
4/5 tuote pelaa hyvi läppärin ja tv näytön kanssa , johto olisi saanut olla vähän pitempi .. mutta pärjää tälläkin.. toisto nopea ja laatu hyvä . tuote meni helposti läppärin ja tv : pistokkeisiin
- Rovaniemi, Finland - ()
5/5 Toimiva kaapeli kuva ääni siirtyvät ongelmitta laitteista toiseen hintansa väärti ei harmita jos mene rikki. Hyvin taipuisa ja kestävä on taitunut ja jäänyt kaapin ovien väliin eikä ole vielä mennyt rikki
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Toimii moitteetta hybridilaitteen ja television välillä. Kuvan laatu on tasokas. Johto ja liittimet tuntuvat laadukkailta eivätkä halvoilta.
- Jyväskylä, Finland - ()

Ophion Micro HDMI -kabel 1.5m

★★★★★
★★★★★
24 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa från detta lager.
Produkten går att beställa från

Du kan också söka produkt här:
  • 12 mån garanti
  • 30 dagars öppet köp

Micro HDMI-kabel  av hög kvalitet från Ophion. Denna kabel behövs främst till actionkameror, men även till andra kameror samt mobiltelefoner och surfplattor när bilden ska överföras till TV:n.


Specifikationer:

  • Längd: 1,5m
  • HDMI-hane till Micro HDMI-hane

Medföljer:

  • 1 x Kabel

Garanti:

1 års Europeisk garanti. Vårt servicecenter ligger i Finska Mäntsälä. För garanti och andra frågor, vänligen kontakta vårt svenska kundservice team!

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: