Philips HDMI 2.0-kabel 5m
Denna 5 meter långa HDMI-kabel från Philips är gjord av en mycket god kvalitet. HDMI 2.0 är tillräckligt för att spela upp 4K-TV och 3D med upp till 60 frames per second (FPS).

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Jukka-Pekka J.
  Jukka-Pekka J. (2017-04-26)
 • Produktfoto av Jukka-Pekka J.
  Jukka-Pekka J. (2017-04-26)
 • Produktfoto av Teemu K.
  Teemu K. (2016-05-13)

5/5 Ollut projektorin kaapelina ostosta lähtien. Pelaa niinkuin pitääkin ja kuvanlaatu on hyvä. Ihan ok hintainen näin pitkäksi kaapeliksi. Muualla huomattavasti kalliimpi tämän pituiset kaapelit.
- Mynämäki, Finland - ()
4/5 Mielestäni tämä 5 m HDMI kaapeli on hyvä tarvittaessa pitkää HDMI kaapelia. Näyttäisi olevan kullatut liittimet. Toimii hyvin ainakin omassa käytössä. Kyllä suosittelen ostamaan jos tarvitsee 5 m HDMI-kaapelia.
- Kitee, Finland - ()
5/5 Tietokoneesta television katseluun ,toimii hienosti.Erittäin asiallisen tuntuinen,hinta /laatusuhde hyvä.Ehdottoman hyvä ostos ,tuote yllätti positiivisesti.
- Puhos, Finland - ()
5/5 Laadukkaan tuntuinen ja kohtuuhintainen kaapeli. Kaapelin läpimitta on 6.1 mm ja se on ihan riittävän taipuisa. Tähän mennessä olen käyttänyt sitä Xbox Onen ja kauempana olevan monitorin välillä silloin, kun TV on samaan aikaan muussa käytössä. Kokeilin myös, että ääni kulkee. Jatkossa aion käyttää kaapelia myös läppärin ja telkkarin välillä. Tätä en päässyt vielä kokeilemaan, koska samalla kertaa tilaamani Mini DisplayPort -HDMI -adapteri ei tullut vielä. Mainittuihin tarkoituksiin riittäisi HDMI 1.4-kaapelikin, mutta ajattelin, että muutamalla lisäeurolla sain mahdollisiin tulevaisuuden tarpeisiinkin soveltuvan kaapelin.
- Perniö, Finland - ()
5/5 Käytössä Applen kannettavan ja Samsungin television välillä. Kuva tv:ssä erinomainen; taattua Philips laatua. Edullinen ja hyvin toimitettu.

Suosittelen ehdottomasti!
- Mikkeli, Finland - ()
5/5 Hiukan halvempi hdmi 2.0 johto kuin mitä muualta saa. Käytössä tällä hetkellä xboxilta videotykille, kuvanlaatu erinomainen - ei pätki eikä aiheuta kuvaan häiriöitä.
- Kokkola, Finland - ()

Philips HDMI 2.0-kabel 5m

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

 • 12 mån garanti
 • 30 dagars returrätt

5 meter lång HDMI-kabel från Philips av mycket god kvalitet.  HDMI 2.0 är tillräckligt för 4K-TV och 3D med upp till 60fps.


Specifikationer:

 • Dataöverföringshastighet: Upp till 18Gbps
 • 4K & stöd för 3D, 60Hz
 • HDMI 2.0
 • Längd: 5m

Garanti:

1 år