Philips HDMI 2.0-kabel 1,5m
Philips HDMI 2.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Ilkka K.
  Ilkka K. (2016-07-04)
 • Produktfoto av Ilkka K.
  Ilkka K. (2016-07-04)

4/5 En hdmi-kabel som fungerar som den ska. Den första produkten jag köpt från den här hemsidan som faktiskt fungerar. Och det säger alltså en hel del...
- Göteborg, Sweden - ()
4/5 ********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************
- Jokela, Finland - ()
4/5 Peruskaapelit. Toimii. Hintakin on kohdallaan ja kaikinpuolin näppärät vermeet. Ei varmaan poikkea vastaavista muista tuotteista, mutta ei kai sillä väliä.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Taipuisa ja muutenkin laadukkaan tuntuinen kaapeli. Hyvät liittimet. Halpa, mutta silti laadukas. Pleikkari3 johtona ajaa ainakin asiansa.
- Heinola kk, Finland - ()
5/5 Pienikokoinen ja kohtalaisen tukeva. Hinta ei paha. Toimii monen laitteen kanssa... itsellä: AppleTV3, Lacie LaCinema HD, JVC D-VHS, Sony blu ray soitin (myös kopiosuojattu levy). Omista laitteista ainoa joka ei toiminut oli WBOX HD2s (DNA). Tuntuu toimivan kaksikin laitetta ketjussa, eli saa silloin 5 laitetta kiinni.
- Pori, Finland - ()
4/5 Laadukas välijohto. Hinta ei paljon halvempi kuin mitä joskus alekoreista löytää mutta tietysti "merkkikaapeli". Toimii kuten pitääkin, moittimista ei ole.
- Paltaniemi, Finland - ()

Philips HDMI 2.0-kabel 1,5m

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

 • 12 mån garanti
 • 30 dagars returrätt

HDMI-kabel från Philips av mycket god kvalitet.  HDMI 2.0 är tillräckligt för 4K-TV och 3D med upp till 60fps.


Specifikationer:

 • Dataöverföringshastighet: Upp till 18Gbps
 • 4K & stöd för 3D, 60Hz
 • HDMI 2.0
 • Längd: 1,5m

Garanti:

1 år