Ophion Micro HDMI -kabel 1.5m
Ophion Micro HDMI -kabel 1.

5/5 Toimiva kaapeli kuva ääni siirtyvät ongelmitta laitteista toiseen hintansa väärti ei harmita jos mene rikki. Hyvin taipuisa ja kestävä on taitunut ja jäänyt kaapin ovien väliin eikä ole vielä mennyt rikki
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Toimii moitteetta hybridilaitteen ja television välillä. Kuvan laatu on tasokas. Johto ja liittimet tuntuvat laadukkailta eivätkä halvoilta.
- Jyväskylä, Finland - ()
5/5 Halusin pitkän latausjohdon tässä se on. Hyvin pelittää. Jostain syystä puhelin ei välttäämättä edes yön aikana lataudu täysin pari kertaa jäänyt noin 50 % lataus syytä en osaa sanoa. Kangaspäällysteinen johto toimii hyvin, kun ei mene aina solmuun kuten perinteiset.
- Jyväskylä, Finland - ()
5/5 Loistava keksintö yhdistämään tabletti ja TV. Nykyisin vähemmällä käytöllä kotona kun on chromecast käytössä, mutta reissukäytössä säännöllisesti! Suosittelen!
- Pekola, Finland - ()
5/5 Puhelimesta telkkariin, mieluiten johdon kautta, parempi siirto kuin Bluetoothissa. Vaikuttaa ihan pätevälle, hyvän tuntuinen laatu, hinta ei päätä huimaa.
- Masala, Finland - ()
4/5 Ophion Micro HDMI -kaapeli 1.5m on ihan OK kaapeli. Toimii kuten pitääkin. Kamerasta televisioon kun pitää saada kuvaa niin tämä hoitaa homman. Hinta/laatusuhde on hyvä. Ei moitteen sijaa.
- Pori, Finland - ()

Ophion Micro HDMI -kabel 1.5m

★★★★★
★★★★★
20 Produktomdömen

  • 12 mån garanti
  • 30 dagars returrätt

Micro HDMI-kabel  av hög kvalitet från Ophion. Denna kabel behövs främst till actionkameror, men även till andra kameror samt mobiltelefoner och surfplattor när bilden ska överföras till TV:n.


Specifikationer:

  • Längd: 1,5m
  • HDMI-hane till Micro HDMI-hane

Medföljer:

  • 1 x Kabel

Garanti:

1 år