720p Actionkamera
Detta är en kompakt och tålig kamera för extrem användning. Kamerans stålram är resistent mot stötar och den är vattentät ned till tio meter.

4/5 ostin kameran mp käyttöön pääasiassa, siinä sivussa oli kiinni myös mönkijässä hyvin kuvasi etenkin mp koska se ei tärissyt niin paljon kuin mönkkäri, ostin ison muistikortin 16g ja nopeus luokka class10 kuvas nykimättä.
- Pieksämäki, Finland - ()
4/5 Paljon on jo kuvattu materiaalia. Hankin itselle ns. piippukameraksi metsästykseen. Vaikka sitä ei suoraan "mainostettu" käyttötarkoituksena, niin toimii myös oivasti siinä tarkoituksessa. Säätömahdollisuuksia erittäin rajallisesti. Hämärissä olosuhteissa ei kylläkään oikein toimi. Hinta / laatusuhde ylivoimainen verrattuna ns. merkkikameroihin. Ps. hyvä inCar -kamera.
- Seinäjoki, Finland - ()
3/5 Perfekt till priset använt den vid skoter körning och den filmar bra men ljudet kunde vara lite bättre
- Gällivare, Sweden - ()
3/5 Ihan toimiva peli. Kuvan laatu ei kovin hyvä ja akun kesto huonohko.
- Lahti, Finland - ()
3/5 Käytin tuotetta yhteensä noin 5 kertaa tämän kolmen vuoden aikana, käsivarteen kiinnitettynä mikroautoillessa, sitten kypärässä moottorikelkkaillessa ja viimeiseksi kerraksi jäi kylpyläreissu jokin aika sitten kameran oltua pari vuotta käyttämättömänä. Kosteus siis pääsi kameran sisään ja kamera ei enää käynnisty ollenkaan. Kylpylässä otettiin vielä kuvaa liukumäessä ja jonkin verran veden allakin. Kuvan laatu hintaansa nähden ihan ok ja äänetkin tallentui hyvin. Mukana hyvä valikoima erilaisia kiinnittimiä, joilla kameran saa kypärään, auton tuulilasiin tai kojelautaan jne. Mainostettu
- Jyväskylä, Finland - ()
2/5 Edullinen kamera, mutta kuvan laatu ei ollut kummoinen. Halvalla ei vaan saa hyvää. Ensimmäisten testien jälkeen kamera jäänyt käyttämättä. Tarkoitus oli kuvata ajoa moottoripyörästä, mutta tärinän kesto oli heikkoa. Käytettävyys hankalissa olosuhteissa heikkoa.
- Vantaa, Finland - ()

720p Actionkamera

★★★★★
★★★★★
13 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • Gratis frakt
  • 30 dagars returrätt

Allmän information:

Detta är en kompakt och tålig kamera för extrem användning. Kamerans stålram är resistent mot stötar och den är vattentät ned till tio meter. Levereras med ett komplett tillbehörspaket. Montering av kameran är lätt och den är utmärkt om du vill filma när du cyklar, åker skidor, motocross, vattenskidor, skoter, skateboard, eller någon annan sport där det finns en risk att kameran blir våt eller träffas av stötar. Fjärrkontrollen gör att du kan få ut ännu mer av kameran.

Specifikation:

     CMOS 5 megapixelkamera
     En upplösning på 1280x720 (30fps), 640x480 (60fps)
     Batteri: 1700mAh litiumbatteri
     Minne: 64 MB internminne, kan med SD få upp till 32Gb
     USB 2.0-gränssnitt
     HDMI
     AV-kontakt
     Fjärrkontrollsradie på 5m
     Tryckresistent till 10m vattentryck
     Laserpekare
     Mått: 129x72x54mm
     Vikt: 200g (med batteri)

Paketet innehåller:


     1x Kamera
     1x Batteri
     1x Laddare
     1x HDMI-kabel
     1x AV-kabel
     1x USB-kabel
     1x Bilhållare
     1x Rod Montering
     1x Fjärrkontroll
     1x Monteringsband
     1x CD-ROM
     1x Manual

Garanti:

Produkten har sex månaders garanti.


Garanti:

6 månader

Produkter du kanske är intresserade av: