Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
PC nätagg testare
PC nätagg testare

5/5 No tämä oli yksi parhaita hankintojani! Toimii loistavasti, tällä siis näkee PC;n virtalähteen kaikkien jännitteiden toimivuuden ja oikeellisuuden.

Suosittelen "ropareille" Loistava laite!
- Salo, Finland - ()
5/5 Nopea ja näppärä vehje virtalähteen testaamiseen. Käyttöohjetta ei tullut mukaan mutta päättelemällä siitäkin selviää. Eikä hinta päätä huimaa. Suosittelen!
- Lappeenranta, Finland - ()
4/5 Ehdoton vehje kun virtalähteitä testailee enemmänkin. Ei tarvitse arpoa liittimien kanssa vaan johdot kiinni ja näet eron. Uusissa virtalähteissä jos heittoa on yli 0,3 volttia niin vaihtoon! Virheitä tulee noin 1 / 20:stä, joten ei mikään marginaalinen ero. Hinta on vähän korkea jossei työkseen tätä käytä ja heikon oloinen. Varovaisuutta ja tuote toimii. Suosittelen ++++
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Hyödyllinen laite monenlaisten sirtalähdeiden testaukseen. Ottaa käyttöjännitteen USB:n kautta, ei tarvitse paristoja.
- Lapinlahti, Finland - ()

PC nätagg testare

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

  • 30 dagars öppet köp
 

Ett användbart verktyg för att testa datorns nätaggregat. Genom att ansluta kablarna från strömförsörjningen till testenheten, berättar den deras funktionsduglighet och volt. Drivs direkt från strömkällan och behöver inte batterier.

 

Tekniska specifikationer:

  • 24 PIN, 8 PIN,  6 PIN, 4 PIN och MOLEX

109 SEK + moms (läs mer)
Norm. 229
Antal  Lägg i kundvagnen »

Skickas från vårt kinesiska lager. Beräknad leveranstid är 3-5 veckor. Observera att förtullning krävs vid beställningar från detta lager och att moms tillkommer. Lagersaldo: 2 st
- Information om betalningsmetoder

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: