Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
PC nätagg testare
PC nätagg testare

4/5 Kätevä työkalu koneitten parissa näpräillessä. Tälläpä voin toistaiseksi sulkea ainakin yhden vikamahdollisuuden pois listalta "pelkkää mututuntumaa". Tulee tarpeelliseksi ihan vapaa-ajalla että työssä.
- Möttönen, Finland - ()
5/5 No tämä oli yksi parhaita hankintojani! Toimii loistavasti, tällä siis näkee PC;n virtalähteen kaikkien jännitteiden toimivuuden ja oikeellisuuden.

Suosittelen "ropareille" Loistava laite!
- Salo, Finland - ()
5/5 Nopea ja näppärä vehje virtalähteen testaamiseen. Käyttöohjetta ei tullut mukaan mutta päättelemällä siitäkin selviää. Eikä hinta päätä huimaa. Suosittelen!
- Lappeenranta, Finland - ()
4/5 Ehdoton vehje kun virtalähteitä testailee enemmänkin. Ei tarvitse arpoa liittimien kanssa vaan johdot kiinni ja näet eron. Uusissa virtalähteissä jos heittoa on yli 0,3 volttia niin vaihtoon! Virheitä tulee noin 1 / 20:stä, joten ei mikään marginaalinen ero. Hinta on vähän korkea jossei työkseen tätä käytä ja heikon oloinen. Varovaisuutta ja tuote toimii. Suosittelen ++++
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Hyödyllinen laite monenlaisten sirtalähdeiden testaukseen. Ottaa käyttöjännitteen USB:n kautta, ei tarvitse paristoja.
- Lapinlahti, Finland - ()

PC nätagg testare

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars öppet köp
 

Ett användbart verktyg för att testa datorns nätaggregat. Genom att ansluta kablarna från strömförsörjningen till testenheten, berättar den deras funktionsduglighet och volt. Drivs direkt från strömkällan och behöver inte batterier.

 

Tekniska specifikationer:

  • 24 PIN, 8 PIN,  6 PIN, 4 PIN och MOLEX

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: