Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Ethernet RJ45 -kabeltestare
Kabeltestare som kollar att RJ45-kabeln är hel och fungerar problemfritt.

5/5 Fungerar jätte bra.Väldigt enkelt att kontrollera så kabeln är hel och fungerar felfritt.

Bara att koppla i ändarna i varsit uttag. smidigt..
- Oskarström, Sweden - ()
4/5 Ensimmäinen saamani kappale ei toiminut ollenkaan, testi ei edennyt. Korvaava laite toimii mallikkaasti. Hintaansa nähden OK-laite, mutta tarkkana saa "vastaanottimen" ledejä tuijotella, varsinkin jos "lähetin" ja "vastaanotin" eivät ole vierekkäin, että voi varmistaa kaapelin kytkennän.

Testaus etenee siten, että jos kaikki on OK, ledit syttyvät pareina 1-1, 2-2, 3-3 jne. Jos kytkentä on pielessä, niin sitten eivät syty parina, vaan vaikkapa 1-1, 2-3, 3-2, 4-4 tai jos on katkos, niin jää syttymättä.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Laite mittaa ethernet kaapelin oikein kytkennän ja siinä toimii oikein hyvin ei muuta kuin kaapelit kiinni lähettimeen ja vastaanottimeen ja virta päälle. Tähän hintaan ehdoton ostos jokaiselle joka itse tekee kaapelointeja niin ei tarvitse ihmetellä missä vika jos joku johdin on vaikka poikki tai löysällä.
- Monninkylä, Finland - ()
4/5 Perus rj-kaapelitesteri. Varmista ettei vika ole verkkokaapelissa. Helppo käyttää, vaikuttaa hintansa veroiselta, mutta toimii. Suosittelen ++++
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Hyvä hinta/laatu suhde. Kätevän pieni kokoinen. Mittaa nopeasti pisteiden toimivuuden. Mukana tulee myös käytännöllinen säilytys pussi.
- Oulu, Finland - ()
4/5 Tämä kaapelitesteri on erittäin hyvin hintansa väärtti.

Parhaimmillaan tuo on onnistuneen liitännän toteamisessa. Jos liittimissä on vikaa, laite yrittää kertoa asiasta enemmän. Johtuen yksinkertaisesta toteutuksesta vian laadun ilmaiseminen on aika kryptistä, jonka vuoksi käyttöohjelappunen on tosiaankin syytä säästää.

Tuotannon laatu ei ole ihan 100%, mutta pikku naarmu tai hiomatta jääneet muovipurskeet lienevät tässä hintaluokassa sallittuja. Tärkeimmät, eli ledit ja liittimet toimivat. Bonuksena mukana tulee keinonahkainen pussukka.

1 kpl 9 voltin paristoa tarvitaan, ei ole mukana.

- Yleisarvosana voisi olla 5 tähteä, mutta käyttöohje oli sen verran monimutkaisesti kirjoitettu, että siitä 1 tähti pois.

- Hinta (laatusuhde) ehdottomasti 5 tähteä.

- Laatu menetti 1 tähden, koska hiomaton muovipurske raapaisi kättä (rapsaisin sen sitten itse pois)

- Käytettävyys vain 3 tähteä, koska (eihä tuo sentään mikään Fluke ole...) viallisten johtojen ilmaisu on vähintäänkin hankala. Toisaalta, näillähän ensisijaisesti todetaan onnistunut liitin. (Ja jos ei onnistunut, piuha poikki ja uusi tilalle)
- Turku, Finland - ()

Ethernet RJ45 -kabeltestare

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars öppet köp

Allmänt:

Ett användbart verktyg för dataentusiasten.
Kabeltestare som kollar att RJ45-kabeln är hel och fungerar problemfritt.

Produkten är i två delar, Master och Remote, och kabeln kopplas in mellan dessa enhter. LED indikerar hur bra signalen överförs mellan enheterna.

 

Tekniska specifikationer:

  • Fungerar med RJ45 samt R11 Ethernet-kablar
  • Drivs med: 9V PP3-batteri (ingår ej)
  • Stödjer kortterminaler, korsade kablar samt skarv.

 

Garanti:

Produkten har 6 månaders garanti.


Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: