Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Dynamisk mikrofon
Är idealiskt för datoranvändning såsom videosamtal via Skype eller något annat chattprogram.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Roope E.
  Roope E. (2015-09-16)
 • Produktfoto av Roope E.
  Roope E. (2015-09-16)
 • Produktfoto av Oili P.
  Oili P. (2014-07-08)
 • Produktfoto av Oili P.
  Oili P. (2014-07-08)
 • Produktfoto av Lauri R.
  Lauri R. (2014-07-08)
 • Produktfoto av Lauri R.
  Lauri R. (2014-07-07)
 • Produktfoto av Joona R.
  Joona R. (2013-07-29)
 • Produktfoto av Joona R.
  Joona R. (2013-07-29)

Våra kunders produktvideor

4/5 Yllättävän tyylikäs tuote näin halvalla, näyttää vähän kalliimmalta jopa. laatukin ihan OK, mutta äänen laadussa kyllä olisi parannettava... mut perus pelailuun ja ehkä pieneen karaokeenkin ihan ok.
- Turku, Finland - ()
4/5 Olen käyttänyt tuotetta skypessä pelin yhteydessä. Sopivan pieni. Jalustassa pitäisi olla tassut alla koska heiluu aika paljon. Muuten ihan käytettävä!
- Outokumpu, Finland - ()
3/5 Mikki vaikuttaa kauempaa katsottuna ihan laadukkaalta ja hyvältä mutta heti kun sen ottaa käteen ja katsoo johtoa tämä vaikutelma katoaa taivaan tuuliin, jalusta tosin saa huomattavasti paremmat pisteet kuin itse mikki.

Mikrofonin äänenlaatu on ihan ~ok heti kättelyssä ja mikrofonina on perusluokan elektreettimikrofonielementti. Kytkentä on yksinkertaisuudessaan piuhat mikkiin ja toiseen piuhaan kytketty tuo vipu. Kaapeli on tyyliin kaksi säikeistettyä alle puolen millimetrin paksuista johdinta joten laatu on tästäkin kaukana ja ääneen tulee helposti pahaakin häiriötä jos johtoon koskee tai mikrofonia liikuttaa käytön aikana.

Kaiken kaikkiaan jos etsii skypen tai muun VoIP:n käyttöön mikkiä niin toimiva värkki tämä on.
- Tampere, Finland - ()
4/5 Ostettiin tyttärelle joululahjaksi ja on mieluinen! Koko ajan käyttää tätä. Kätevän jalustan ansioista mikki pysyy paikoillaan, niin yhdistettynä sähköurkuihin tytär pystyy soittamaan ja laulamaan yhtäaikaa. Suosittelen. Laadultaan saisi olla vähän parempi, mutta hinta taas on edullinen.
- Ylikiiminki, Finland - ()
5/5 Hyvä hinta/laatu suhde. On toiminut hyvin, vastasi täysin odotuksia. On laadukas ja hyvin kestänyt. Suosittelen kyllä tutuille ja tuntemattomille.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Tässä hyvä mikki niille jotka käyttävät paljon äänikeskusteluja mm. skypeä. Jalusta ja mikki eivät ole ihan sen kokoisia mitä odotin mutta tukevia ja laadukkaan tuntuisia. Pettymyksenä tämä on siis vain lähinnä nauhoitukseen, eli jos tämän lyöt kiinni stereoihin niin ei tule ääni ulos. Muuten ihan mainio ja pituutta johodollakin ihan mukavasti!
- Kotalato, Finland - ()

Dynamisk mikrofon

★★★★★
★★★★★
15 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
 • 30 dagars öppet köp

Allmänt:

Är idealiskt för datoranvändning såsom videosamtal via Skype eller något annat chattprogram. Det är en enkel mikrofon, verkligen lätt att använda- anslut enheten och sjunga börja! 

 

Tekniska specifikationer:

 • Kompatibel med alla operativsystem

 

Garanti:

Produkten har en 3 månaders garanti.


Garanti:

6 månader

Produkter du kanske är intresserade av: