Tangentbordsrengörare
Denna vaxartad substans gör rent tangentbordet med lätthet.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Jarkko L.
    Jarkko L. (2016-08-12)
  • Produktfoto av Jarkko L.
    Jarkko L. (2016-08-12)

5/5 Köp denna varan för att få rent ditt tangentbord på ett roligt sätt! Kommer beställa flera av dessa, sjukt bra. Tog inte många minuter att få rent mitt skitiga tangentbord. Är att rekommendera!
- Sösdala, Sweden - ()
4/5 Limahyytelö toimii hyvin ja irrottaa irtoroskat hankalista paikoista. Tuotetta ostettaessa on hyvä huomioida, että tämä toimii vain irtoroskiin eikä irroita likaa.

Lima toimii hyvin siten, että limaa painetaan sormenpäillä pieniin väleihin ja vedetään pois. Joskus limasta irtoaa pieniä liman paloja, jolloin uusintaputsaus vaaditaan. Kun limä jää pidemmäksi aikaa paikoilleen, hakeutuu se myös tällöin hyvin pieniin väleihin. Lämpötila vaikuttaa myös paljon liman koostumukseen, kuumassa lima on turhan notkeaa.
- Pori, Finland - ()
4/5 tuntui aluksi arveluttavalta avata pake..ja vaikea saada ulos..no sitten kokeilin puhdistaa näppäimistöä ja hyvin lähti lika..näyttökin puhdistui kummasti
- Rovaniemi, Finland - ()
5/5 erittäin hyvä vähän erinlainen kuin odotin hyvä laatuinen voin suositella joos näppäimistösi on likainen erittäin hyvä vähän erinlainen kuin odotin hyvä laatuinen voin suositella joos näppäimistösi on likainen
- Lahti, Finland - ()
4/5 Käytin hyytelöä näppäimistööni, toisin kuin muilla kommentoinneilla tuote ei valunut (valuvuus riippunee lämpötilasta). Sai homman hyvin hoidetuksi. Tuote haisee antibakteeriselta, kuten pakkauskin väittää sen olevan. Sain tuotteen alennuksesta kolmella eurolla, ja mielestäni ihan sen arvoinen. En välttämättä kuitenkaan maksaisi siitä kymppiä.
- Turku, Finland - ()
3/5 Joko minä en ymmärtänyt hienoa ideaa tai sitten hyytelö ei oikein tehonnut. Kyllä se jonkin verran likaista näppistä puhdisti mutta ei puhtaaksi asti.
- Nukari, Finland - ()

Tangentbordsrengörare

★★★★★
★★★★★
30 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Allmänt:

Datorns tangentbord tenderar att alltid vara fullt av smulor och smuts, vilket är svårt att rengöra utan att öppna tangentbordet. E-Ville har nu en lösning: Bright renare!

Denna vaxartad substans gör rent tangentbordet med lätthet. Tryck den bara mot tangentbordet, och den fängslar lätt smulor och dam. Lätt att använda och en viktig accessoar för alla som arbetar med datorn

 

Medföljer:

  • 1x Bright Cleaner, 80g
.
 
Garanti:
 
Produkten har 30 dagars returrätt. 
 

 


Garanti:

1 månader

27 SEK Info om moms
Norm. 99
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Produkten finns i lager! över 5 st
- Nästa inkommande leverans om h h i min och 00 s
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 1-3 veckor.
- Produkten finns också i vårt finska lager med leveranstid på 3-5 dagar. (Byt lager här)  

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: