Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Tangentbordsrengörare
Denna vaxartad substans gör rent tangentbordet med lätthet.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Tatu H.
  Tatu H. (2018-07-22)
 • Produktfoto av Jarkko L.
  Jarkko L. (2016-08-12)
 • Produktfoto av Jarkko L.
  Jarkko L. (2016-08-12)

5/5 Köp denna varan för att få rent ditt tangentbord på ett roligt sätt! Kommer beställa flera av dessa, sjukt bra. Tog inte många minuter att få rent mitt skitiga tangentbord. Är att rekommendera!
- Sösdala, Sweden - ()
4/5 Aivan loistava mömmöpaakku näppäimistön puhdistamiseen tai lapselle ektoplasmaksi. Ei ihan kertakäyttöinen, mutta ajan saatossa täyttyy roskasta ja ilmeisesti pilaantuu koska haju on muuttunut sellaiseksi että ei tuota nyt enää muutaman kuukauden jälkeen avaamisesta tee mieli näppäimistölle laittaa.
- Sahi, Finland - ()
3/5 Ostin näppäimistön puhdistusta varten. Poistaa kyllä pienemmän roskat näppuksen välistä, mutta ei irroita "pinttynyttä" likaa. Tuotetta ei kannata jättää näppikselle kovinpitkäksi aikaa tai on todella vaikea saada irti.
- Kuopio, Finland - ()
4/5 Tuote toimii hyvin näppäinten puhdistukseen, aikä ällöö oli helteellä ottaa pois pussista, kannattee pistää jääkaappiin hetkeksi, tuotetta kun pyörittele hetken käsissä niin se ei tartu enää käsiin kiinni.

Suosittelen varsinkin näpäimistön putsaukseen.
- Haukipudas, Finland - ()
4/5 Tuote ollut kotona käytössä näppäimistön ja puhelimen näytön puhdistuksessa. Tuote vaikuttaa toimivalta ja haisee antibakteeriselle. En osaa arvioida kuinka kauan tuotetta voi käyttää yhtäjaksoisesti, mutta ainakin kymmenen kertaa olen nyt näppäimistön onnistuneesti puhdistanut ilman, että huomaan tuotteessa minkään muuttuneen. Hinta oli alennuksessa halpa, mutta en kyllä paljoa enempää tästä maksaisikaan. Olen tyytyväinen
- Oulu, Finland - ()
4/5 Limahyytelö toimii hyvin ja irrottaa irtoroskat hankalista paikoista. Tuotetta ostettaessa on hyvä huomioida, että tämä toimii vain irtoroskiin eikä irroita likaa.

Lima toimii hyvin siten, että limaa painetaan sormenpäillä pieniin väleihin ja vedetään pois. Joskus limasta irtoaa pieniä liman paloja, jolloin uusintaputsaus vaaditaan. Kun limä jää pidemmäksi aikaa paikoilleen, hakeutuu se myös tällöin hyvin pieniin väleihin. Lämpötila vaikuttaa myös paljon liman koostumukseen, kuumassa lima on turhan notkeaa.
- Pori, Finland - ()

Tangentbordsrengörare

★★★★★
★★★★★
34 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Allmänt:

Datorns tangentbord tenderar att alltid vara fullt av smulor och smuts, vilket är svårt att rengöra utan att öppna tangentbordet. E-Ville har nu en lösning: Bright renare!

Denna vaxartad substans gör rent tangentbordet med lätthet. Tryck den bara mot tangentbordet, och den fängslar lätt smulor och dam. Lätt att använda och en viktig accessoar för alla som arbetar med datorn

 

Medföljer:

 • 1x Bright Cleaner, 80g
.
 
Garanti:
 
Produkten har 30 dagars returrätt. 
 

 


Garanti:

1 månader

26 SEK Info om moms
Norm. 99
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Produkten finns i lager! över 5 st
- Tid tills ordern behandlas h h i min och 00 s
- Skickas från vårt kinesiska lager. Leveranstid 3-5 veckor.
- Produkten finns också i vårt finska lager med leveranstid på 4-6 arbetsdagar. (Byt lager här)  

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: