USB -videoadapter 4 ch
Detta USB är lämpligt för dig som vill bli av med videobandspelare, men tryggt behålla dina bilder och videor.

5/5 Tekee mainiosti sen mihin laite on tarkoitettukin.

Mekaanisesti tukevaa tekoa ja laadukkaan oloinen.
- Masku, Finland - ()
5/5 HYVIN VASTAA ODOTUKSIA . halpa
- Salo, Finland - ()
3/5 Hankala saada toimimaan uudemmilla käyttöjärjestelmillä. Haasteellinen käyttöönotto!
- Kuopio, Finland - ()
5/5 Hinta huomioiden ei pahaa sanottavaa, hoitaa hommansa kuten pitääkin.

Ohje tosin hieman sekava, onnistui tuo asennus helpommin "maalaisjärjellä "
- Raatala, Finland - ()
4/5 Nauhoitettaessa nauhoittaa ainoastaan yhtä kanavaa. Valvontakäytössä hyvä vaihtoehto on käyttää kuvan tallennusta liikettä havaittaessa. Silloin kaikki kanavat toimivat ja jos jossakin kamerassa tapahtuu muutosta kuvassa tallentuu kaikkien neljän kanavan kuva kiintolevylle. Herkkyys on säädettävissä MultiViewer ohjelmassa. Kuvien nopeaan selaamiseen voi käyttää esimerkiksi XnView ohjelmaa, joka on netissä ilmaiseksi ladattavissa. Tämä laite voisi olla e-villen Valvonta- ja vakoilutuotteissa nähtävillä, sillä ohjelma on valvontatarkoitukseen tehty. Itse maksoin palikasta hiukan enemmän, kun en sattunut huomaamaan että täältäkin sen olisi saanut. Tämä on varmasti halvin vaihtoehto rakentaa valvontajärjestelmä neljälle kameralle. Ja kamerat saa edullisesti e-villestä.
- Jyväskylä, Finland - ()
Ensinäkemältä näytti, että manuaali ja asennus CD olisivat vääriä (vastaavasta langattomasta vastaanottimesta), mutta manuaalissa mainittiin myös tämä laite ja CD:n asentamisen jälkeen laite toimi XP:ssä moitteettomasti.

Tämän saa toimimaan myös 64bittisessä Win7:ssa tällä (http://sabrent.com/drivers2/USB-AVCPT-64bit-Vista-Win7.zip) ajurilla, mutta sitten tuo laitteen oma MultiViewer softa ei toimi.

Tämä tikkuhan ei näytä kaikkia noita sisääntulevia videosignaaleja reaaliaikaisesti, vaan kytkee niitä yhden kerrallaan päälle, MultiViewer on tehty niin, että yksi kuva on kerrallaan "livenä" ja muissa kuvissa näytetään pysäytyskuvaa.

Jos tätä tikkua käyttää muulla katselusoftalla (DirectShow yhteensopivalla), kun tuolla MultiViewer:illä, vain yksi videosisäänmeno toimii, eikä sisääntuloa voi vaihtaa.

Jos ohjelmointipuoli on hanskassa, voi tosin käyttää KRGPIO.DLL kirjastoa jolla pääsee kiinni tuohon sisääntulon kytkemiseen.

Oheisessa linkissä on tuosta juttua:

http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/windowsdirectshowdevelopment/thread/6f701832-c286-4ce0-8d12-d15851bc0977
- Oulu, Finland - ()

USB -videoadapter 4 ch

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

Allmänt:

Spara dina kamerabilder och videoklipp på en säker plats. Detta USB är lämpligt för dig som vill bli av med videobandspelare, men tryggt behålla dina bilder och videor. 
 
Specifikationer:

    • Format för digital video: MPEG-2, MPEG-4 
    • Software CD är i paketet. 
    • Stöd för ljudingång: Standard 
    • Operativsystem: Windows 2000, XP eller Vista. 

 

Garanti:

Produkten har 3 månaders garanti.

 

Garanti:

3 månader