Färgglad USB-ansluten LED-lampa
USB-ansluten ljuskälla som är väldigt effektiv men samtidigt drar lite ström, endast 1,2 watt. Kompakt design, längden är endast 17cm. Lampan är böjbar, så du kan enkelt vrida den som du vill ha den.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Mika P.
  Mika P. (2017-02-12)
 • Produktfoto av Petri V.
  Petri V. (2016-11-07)
 • Produktfoto av Petron
  Petron (2016-01-02)
 • Produktfoto av Petron
  Petron (2016-01-02)
 • Produktfoto av Laura Heinikko
  Laura Heinikko (2015-09-05)
 • Produktfoto av Laura Heinikko
  Laura Heinikko (2015-09-05)
 • Produktfoto av Juho K.
  Juho K. (2015-09-01)
 • Produktfoto av Juho K.
  Juho K. (2015-09-01)
 • Produktfoto av Jesse H.
  Jesse H. (2015-07-12)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-04-02)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-04-02)

Våra kunders produktvideor

4/5 Kätevät valaisimet tehokkaaseenkin valontarpeeseen. Helppo tehdä esim. läksyjä häiritsemättä muita valoisuudella. Hyvä hinta. Ostan näitä lisää erivärisiä.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Kiinni mihin vain usb porttiin ja todella kirkas ledi valo syttyy. Voi siis laittaa jopa usb laturiin, televisioon tai mihin vain usb porttiin mikä antaa virtaa. Varsi on taipuisa ja sitä voi huoletta väännellä.
- Kotka, Finland - ()
2/5 käytän valoa läppärissä. näppärä valo, kun pimeässä kirjottelee. varsi on sopivan jäykkä, kuten käyttäjäkin.. hintasekseen ihan soiva peli. suosittelen läppärikäyttöön. myös autossa näppärä lukuvalo.
- Jyväskylä, Finland - ()
5/5 Aivan loistava tuote. Näille on niin monta käyttötarkoitusta, kuin vain mielikuvitusta riittää. Itsellä toimii lukuvalona mökillä, tietokoneen näppäimistövalona, teltan yleisvalona, moottoripyörän kartanlukuvalona, yöpilkillä yleisvalona kelkan tupakansytyttimessä, automatkoilla sylissä kulloinkin olevan työn valaisijana..... Näyttää aivan hammasharjalta ja on simppeli ja toimiva. Itselle jopa liian kirkas toisinaan, mutta pienellä sukalla lampun päässä sekin hoituu. Hinta on naurettava. Kannattaa tilata nippu jos suinkin lamppua tarvitsee ja virtapankin yhteydessä todella elementissään.
- Ii, Finland - ()
5/5 Hienosti valaisee näppäimistön!! Vastasi odotuksia ja nyt tavallisesta näppäimistöstä tuli helposti "taustavalaistu" . :) Laadukas ja edullinen laite!
- Harjavalta, Finland - ()
5/5 Tyylikkään näköinen valo, tästä voi helposti modata itselleen esim. yövalon usb-hubin / muuntajan avustuksella. Tuotteen laatu on hintaansa nähden oikein hyvä ja värit ovat kirkkaita.
- Vesanka, Finland - ()

Färgglad USB-ansluten LED-lampa

★★★★★
★★★★★
19 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

USB-ansluten ljuskälla som är väldigt effektiv men samtidigt drar lite ström, endast 1,2 watt. Kompakt design, längden är endast 17cm. Lampan är böjbar, så du kan enkelt vrida den som du vill ha den. Kan med fördel anslutas till en bärbar dator, eller till en powerbank.


Garanti:

6 månader

18 SEK Info om moms
Norm. 49
Välj färg
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Produkten finns i lager! över 5 st
- Nästa inkommande leverans om h h i min och 00 s
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 1-3 veckor.
- Produkten finns också i vårt finska lager med leveranstid på 3-5 dagar. (Byt lager här)  

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: