Neoprenfodral för laptop
Transportfodral i neopren för bärbara datorer. Skyddar effektivt mot stötar och repor, och dåligt väder.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Pentti H.
  Pentti H. (2016-07-04)
 • Produktfoto av Pentti H.
  Pentti H. (2016-07-04)
 • Produktfoto av Mikael H.
  Mikael H. (2015-07-01)

5/5 Hinta vastasi hyvin käyttötarkoitustaan. Oikean kokoinen kone sopi mainiosti pussiin. Kuva ja tuote mätsäsivät myös toisiinsa, eikä tullut mitään muuta väriä kuten muille oli selvästi aikaisemmin käynyt.
- Turku, Finland - ()
5/5 Läppärin suojana koulumatkoilla kasissa; päivittäisessä käytössä. Tuote vastasi odotuksia; 15,6 tuumanen läppäri sopi hyvin suojapussiin. Laatu on hyvä; erinomainen hinta-laatusuhde. Suosittelen lämpimästi
- Pirkkala, Finland - ()
2/5 Tuote jäänyt todella vähälle käytölle. Ei ollut ihan sitä laatua mitä odotin. Hinta ei kyllä ollut paha, joten sen puolesta ei älyttömästi harmita.
- Turku, Finland - ()
4/5 Koulukoneen suojana, täyttää tarpeen! Kestänyt jokapäiväisen käytön hyvin, ehdottomasti hinta/laatusuhdetta vastaava, hinta erittäin edullinen!
- Turku, Finland - ()
5/5 Tuli itselle hutiostos omaa hölmöyttä: tilasin sen 13'3 tuuman MacBookia varten ollen tietenkin liian pieni, kun Macin NÄYTTÖ on sen 13'3 tuumaa ja kone tietysti paljon isompi. Eli ei mahdu ei. Materiaali on todella laadukkaan tuntuista ja varmasti suojelee laitetta hyvin.
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Joustava ja sopivan pehmeä säilytyspussi läppärille. Minun 15.6" läppäri mahtui vielä hyvin ja istuu napakasti paikalleen. Jos olisi ulkoisilta mitoiltaan yhtään isompi läppäri niin ei ehkä enää mahtuisi. Kätevä pussi jos tarvitsee ottaa läppäri mukaan. Suojaa läppäriä pölyltä ja pehmentää pienet iskutkin. Hyvä ja edullinen ostos.
- Kuopio, Finland - ()

Neoprenfodral för laptop

★★★★★
★★★★★
15 Produktomdömen

Transportfodral i neopren för bärbara datorer. Skyddar effektivt mot stötar och repor, och dåligt väder. Finns i två storlekar; 13,3" och 15,6"


Specifikationer:

 • Välj storlek enligt skärmstorlek på din bärbara dator
 • Gjort av Neopren
 • Dragkedja

Garanti:

6 månader