Neoprenfodral för laptop
Transportfodral i neopren för bärbara datorer. Skyddar effektivt mot stötar och repor, och dåligt väder.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Pentti H.
  Pentti H. (2016-07-04)
 • Produktfoto av Pentti H.
  Pentti H. (2016-07-04)
 • Produktfoto av Mikael H.
  Mikael H. (2015-07-01)

5/5 Läppärin suojana koulumatkoilla kasissa; päivittäisessä käytössä. Tuote vastasi odotuksia; 15,6 tuumanen läppäri sopi hyvin suojapussiin. Laatu on hyvä; erinomainen hinta-laatusuhde. Suosittelen lämpimästi
Martti L. - Pirkkala, Finland - ()
4/5 Koulukoneen suojana, täyttää tarpeen! Kestänyt jokapäiväisen käytön hyvin, ehdottomasti hinta/laatusuhdetta vastaava, hinta erittäin edullinen!
Veikko S. - Turku, Finland - ()
5/5 Tuli itselle hutiostos omaa hölmöyttä: tilasin sen 13'3 tuuman MacBookia varten ollen tietenkin liian pieni, kun Macin NÄYTTÖ on sen 13'3 tuumaa ja kone tietysti paljon isompi. Eli ei mahdu ei. Materiaali on todella laadukkaan tuntuista ja varmasti suojelee laitetta hyvin.
Jukka Y. - Vantaa, Finland - ()
5/5 Joustava ja sopivan pehmeä säilytyspussi läppärille. Minun 15.6" läppäri mahtui vielä hyvin ja istuu napakasti paikalleen. Jos olisi ulkoisilta mitoiltaan yhtään isompi läppäri niin ei ehkä enää mahtuisi. Kätevä pussi jos tarvitsee ottaa läppäri mukaan. Suojaa läppäriä pölyltä ja pehmentää pienet iskutkin. Hyvä ja edullinen ostos.
Pentti H. - Kuopio, Finland - ()
4/5 Tyttärelle ostin läppärinsuojaksi ja on todella siihen tarkoitukseen aivan mainio tuote tosin voi käyttää muuhunkin tarkoitukseen haisee uutena aika voimakkaasti eli vaatii tuuletusta pari viikkoa jos ei halua hajun leviävän ympäri kämppää kokonaisuudessaan kuitenkin hyvä ja kevyt suojapussi
Hannu Ä. - Jämsä, Finland - ()
4/5 Ihan asiallinen pussi, sopivan kokoinen (13,3") Macille ja hyvin suojaava. Miinuksena väri, karmea lähes neon-sininen. Odotin kyllä mustaa niinkuin tuotteen esittelykuvassa, mutta taitaa olla värivalikoima lopussa ja näitä enää jäljellä.

Toisena miinuksena pussi oli taitettu kaksinkerroin kun se oli pakattu lähetyskuoreen, vaikka se olisi mahtunut kuoreen taittamattakin. Tämän seurauksena pussissa on nyt pysyvä raita joka ei ainakaan vielä muutaman viikon käytön jälkeen ole hävinnyt vaan erottuu ikävästi. Itselleni jäi mysteeriksi se miksi pussi oli taitettu, mutta varmaan siinä on joku "kiinalainen" logiikka...
Petri R. - Sastamala, Finland - ()

Neoprenfodral för laptop

★★★★★
★★★★★
13 Produktomdömen

Transportfodral i neopren för bärbara datorer. Skyddar effektivt mot stötar och repor, och dåligt väder. Finns i två storlekar; 13,3" och 15,6"


Specifikationer:

 • Välj storlek enligt skärmstorlek på din bärbara dator
 • Gjort av Neopren
 • Dragkedja

Garanti:

6 månader

63 SEK Info om moms
Norm. 117
Välj storlek
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter