USB LED böjbar
USB LED-ljus med 28 vita LED-lampor. Lampan är lätt och enkel att rikta, men samtidigt också robust. Strömförbrukningen är endast 1,5 watt.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Sebamax
  Sebamax (2015-05-18)
 • Produktfoto av Sebamax
  Sebamax (2015-05-18)
 • Produktfoto av Heikki
  Heikki (2015-04-30)
 • Produktfoto av Heikki
  Heikki (2015-04-30)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-03-17)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-03-17)

Våra kunders produktvideor

4/5 Todella tyylikäs ja taipuisa

Kirkas ja tehokas valonlähde

Kätevä käyttää läppärin kanssa

Todella tyylikäs ja taipuisa

Kirkas ja tehokas valonlähde

Kätevä käyttää läppärin kanssa
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Älyttömän kätevä valo jonka voi myös sammuttaa irroittamatta virtalähteestä. Hyvä ja tukeva varsi. Hinta-Laatu kohdillaan. Ostan näitä lisää. Kiitos.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Ostin sen näppäimistövaloksi, kun ei viitsi laittaa isompia valoja päälle. Katkaisijakin on, ettei valo ole aina päällä, kun USB-kaapeli on kiinni. Aina parempi, jos laittaa sen jatkojohdon perään. Melko huomaamaton työpöydällä ja toimii loistavasti. Hintakaan ei ollut paha.
- Mikkeli, Finland - ()
4/5 Erittäin hyvä valoteho. Varsi voisi olla "jäykempikin", jolloin valo osuisi sinne minne pitääkin. Hinta/laatu ei mun mielestä ole kohdallaan.
- Turku, Finland - ()
5/5 Erittäin näppärä vähän virtaa kuluttava led-valo,saa erittäin hyvin kohdistettua kohteeseen,johon haluaa.Riittävä valoteho,valaisee riittävästi myös vierellä olevat asiakirjat,et tarvitse muuta valaistusta huoneessa.mulla on vielä tollanen pattereilla toimiva usb-portti,jossa myös ko laite toimii kolmella normi sormiparistolla.Laitteen usb-portista voit jatkopihalla vetästä kohteen minne haluut.Todella edullinen hinta ja käyttö.
- Salo, Finland - ()
4/5 Minulla on pöytätietokone ja siten erillinen näppäimistö joka ei ole valaistu.Ennen laitteen ostoa oli varsinkin iltaisin vaikea kirjoittaa kun näppäimistö oli pimeä.Nyt tämän laitteen ansiosta näppäimistö on hyvin valaistu ja kirjoittaminen sujuu.Suosittelen.
- Hämeenlinna, Finland - ()

USB LED böjbar

★★★★★
★★★★★
12 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

USB LED-ljus med 28 vita LED-lampor. Lampan är lätt och enkel att rikta, men samtidigt också robust. Strömförbrukningen är endast 1,5 watt. Ljuset är lämpligt för exempelvis en bärbar dator, som läslampa m.m.


Specifikationer:

 • Strömförbrukning: 1.5 Watt
 • Mått: 14x56x405mm

Garanti:

3 månader

Produkter du kanske är intresserade av: