USB LED-lampa
En liten LED-lampa som får sin ström från USB uttag från valfritt ställe. Storleken är endast 30x12x3.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Timo J.
    Timo J. (2015-12-06)

5/5 Hauska led valo tietokoneen taakse valaisemaan liittimiä tai vaikka lisävirtalähteeseen hätäapuvaloksi. Kulkee mukana tällä hetkellä puhelimen kotelossa. Käyttöiästä en osaa vielä sanoa kun vähän vain testaillut, mutta hintalaatusuhde on enemmän kuin kohdallaan.
- Multia, Finland - ()
5/5 Hyvä valaisin jolla pystyy vaikkapa virtapankin muuttamaan taskulampuksi. Sopivan pieni että mahtuu vaikka mihin. Valo ei ole kuitenkaan kovinkaan suunnattua ja siksi se ei valaise kovinkaan kauas kun vertaa varsinaiseen taskulamppuun.
- Joensuu, Finland - ()
3/5 small, light, and practic to have in small pocket. it is smallest light I had found in market. some time small light makes much easyer to use laptop computer.
- Malmö, Sweden - ()
4/5 toimii niin kuin on luvattu saa nähdä kuinka pitkään toden näköisesti kyllä häviää ennen kuin menee rikki.................................................................................................................
- Laukaa, Finland - ()
5/5 Yllättävän kirkas terävä valo työpöydälle. Kunhan vain usb-portti on oikein päin ja oikeassa asennossa. Tällä saa tehtyä myös virtapankista tehokkaan taskulampun.
- Hyvinkää, Finland - ()

USB LED-lampa

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
En liten LED-lampa som får sin ström från USB uttag från valfritt ställe. Storleken är endast 30x12x3.5mm


Specifikationer:

  • Storlek: 30x12x3.5mm

Medföljer:

  • 1 x Lampa

Garanti:

3 månader

Produkter du kanske är intresserade av: