Neoprenficka för 10-15" Laptops
Tillverkat av slitstark neopren. Denna ficka skyddar din bärbara dator från stötar, damm och repor. Skyddet är enkelt att ta av och på. Materialet är också fuktavvisande och ger extra skydd mot fukt.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Paula J.
  Paula J. (2015-11-19)
 • Produktfoto av Johannes T.
  Johannes T. (2014-10-31)
 • Produktfoto av Johannes T.
  Johannes T. (2014-10-31)
 • Produktfoto av Petron
  Petron (2014-05-03)

5/5 Tämä kevyt ja silti tukeva pussi sopii läppäriini täydellisesti ja se on helppo laittaa läppärin päälle. pussinkanssa läppärini on säilynyt siistnä jopa hyvin sekaisessa laukussa.
- Kotka, Finland - ()
4/5 11" läppäri mahtuu hyvin sisälle. laatu ehkä hiukan epäilyttävän oloinen, mutta ainakin pari viikkoa kestänyt käytössä hyvin! kerää aika huolellisesti repussu pyörivää irtomoskaansa pintaansa, mutta samalla todistaa suojaavan vaikutuksensa!
- Muurame, Finland - ()
4/5 Hankin 12" läppärille tämän suojakotelon suojaamaan läppäriä lähinnä naarmuuntumiselta kuljettaessani sitä muiden tavaroiden seassa matkustaessani.

Tässä tehtävässä se toimii aivan odotetun mukaisesti eli hyvin.

Suurilta kolhuiltahan tällainen pehmeä suoja ei pysty suojaamaan, sitä varten on kovemmat suojakotelot.

Toimii hyvin, helppo vetästä läppärin päälle ja ottaa pois.
- Laukaa, Finland - ()
4/5 Juuri sellainen kuin toivoin. Hyvä suoja tabletin kuljetukseen. Olen rikkonut jo kaksi kosketusnäytön lasia ja nyt varmaan riittää. Kuoria ei tarvita käytössä, vaan kuljetuksessa.
- Kinkomaa, Finland - ()
3/5 Hintaisekseen ihan väärti. Aika ohut pussukkahan tuo on, ettei kauheasti suojaa. Vähän jännitin venyykö läppärini päälle kun sen verran ulostyöntyvä tuo akku mutta onneksi venyi ja ainakin toistaiseksi saumatkin ovat kestäneet. Nopea käyttää.
- Akaa, Finland - ()
5/5 Tuote oli parempi kuin erinomainen. Istui kuin hansikas 10" tabletilleni. Materiaalit ovat hyvin laadukkaita ja pussi tuntuu todella kestävältä. Ompeleet on tehty huolella ja missään ei ole yhtään langanpätkiä yms. Ei voi kuin suositella!
- Pukkila, Finland - ()

Neoprenficka för 10-15" Laptops

★★★★★
★★★★★
18 Produktomdömen

Tillverkat av slitstark neopren. Denna ficka skyddar din bärbara dator från stötar, damm och repor. Skyddet är enkelt att ta av och på. Materialet är också fuktavvisande och ger extra skydd mot fukt. Skyddet är också möjligt att vända ut och in, så du får bestämma om du vill ha den röda eller den svarta färgen på insidan eller utsidan.


Specifikationer:

 • Mått:
 • 10 tum: 29 (längd) x 20.5cm (bredd)
 • 12 tum: 30,5 (längd) x 24cm (bredd)
 • 13 tum: 32,5 (längd) x 25.5cm (bredd)
 • 14 tum: 36 (längd) x 26.5cm (bredd)
 • 15 tum: 37,5 (längd) x 28.5cm (bredd)

Medföljer:

 • 1 x Neoprenskydd

Garanti:

6 månader