Tangentbordsskydd
Skydda din bärbara dator tangentbord från spill, smuts och andra från saker som du inte vill ska hamna på eller under tangenterna.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Tuula L.
    Tuula L. (2015-09-04)

5/5 Suojakalvo on erittäin kätevä käyttää. Pysyy näppäimistä puhtaan. Hinta on erittäin halpa. Voin suositella sitä erittäin mielelläni muillekin.
- Kotka, Finland - ()
4/5 Näppäimistön suojakalvo on tehokas apu näppäimistöön vahingossa joutuvan nesteen tai esim. ruuan murujen estämisessä.

Kokemusta on oluen kaatumisesta näppäimistön päälle ja tuloksena ei mitään ongelmia: otat vaan kalvon pois ja peset ja kuivaat sen ja laitat takaisin ja homma jatkuu.

Ennen suojakalvoa yksi näppäimistö meni käyttökelvottomaksi vastaavassa vahingossa, näppäimet jumittuivat toimimattomiksi.

Suosittelen kaikille.
- Laukaa, Finland - ()
4/5 Suojaa näppäimistön niinkuin on tarkoituskin. Minkäänlaista pesua se ei tosin kestä, silloin siitä häviää se pieni tahmeus, joka pitää sen paikallaan. Muuten OK.
- Gammelby, Finland - ()
3/5 Tuote toimi hyvin tarkoituksessa johon se on tehty, eli pysyy leivänmurut poissa näppäimistöstä:) Jossain vaiheessa ei enää pysynyt niin hyvin paikoillaan. Hinta-laatusuhde kohdallaan.
- Pyhäkumpu, Finland - ()
3/5 Aivan liian pieni minun läppärin näytölle.Numerot ja merkit oikealla puolella jäävät peittymättä ja tuote on liian himmeä käyttöön.Arvelin tilatessani,että on täysin kirkas ja saa hyvin paikoilleen,mutta näin ei tosiaan käynyt.
- Eno, Finland - ()
3/5 Tämä näppäimistön suojakotelo ei toiminut minulla oikein hyvin. En saanut sitä pysymään oikein hyvin paikoillaan. Se esti kyllä tehokkaasti roskien menon näppäinten väleihin kun vain sai pysymään paikollaan. Ja kun tuote ei ole aivan kirkas, esti se vähän näppäinten tunnistmistakin.
- Kuukasjärvi, Finland - ()

Tangentbordsskydd

★★★★★
★★★★★
19 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Allmänt:

Skydda din bärbara dator tangentbord från spill, smuts och andra från saker som du inte vill ska hamna på eller under tangenterna. 

 

Specifikationer:

  • Material: Silikon 
  • Mått: 31,75 cm x 14,6 cm
  • Tvättbar och lätt att avlägsna 
  • Maskiner av alla storlekar!
  • Tillverkad av slitstark och flexibel halkfri polyuretan

Garanti:

3 månader

Produkter du kanske är intresserade av: