Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Tangentbordsskydd
Skydda din bärbara dator tangentbord från spill, smuts och andra från saker som du inte vill ska hamna på eller under tangenterna.
 • Tangentbordsskydd
 • Tangentbordsskydd

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Tuula L.
  Tuula L. (2015-09-04)

4/5 Ulkonäöltään olisin ehkä toivonut sen olevan huomaamattomampi, mutta muuten toki toimii tarkoitukseensa näppäimistön suojaamiseen.
- Raahe, Finland - ()
5/5 Suojakalvo on erittäin kätevä käyttää. Pysyy näppäimistä puhtaan. Hinta on erittäin halpa. Voin suositella sitä erittäin mielelläni muillekin.
- Kotka, Finland - ()
3/5 Hintaansa nähden ihan ok tuote. Sen käytettävyys nykyläppäreitten kanssa on hieman haastavaa, sillä ainakin mac Book ei sulkeude, vaan jää toimimaan, mikä kuluttaa akun melko nopeasti loppuun. Kalvo täytyy joka kerta irroittaa alustastaan, joten se ei ole aivan suosikkini suojavarusteiden listalla.
- Espoo, Finland - ()
2/5 kalvo on mukavan ohut ja joustava mutta se on valkoinen, eli ei näy läpi näppäimet kuten kuvassa. pitää kurkkia alle että löytää halutun kirjaimen - ei kovin kätevää
- Vantaa, Finland - ()
2/5 Suhteellisen turha, sopii vain vanhoihin kannettaviin ilman numpadia, ja tuoteselosteessa ei mielestäni mainittu että vain kannettaviin, tilasin pöytäkoneen näppistä varten, johon ei sovi, muttei myöskään uuteen kannettavaan..
- Hikiä, Finland - ()
4/5 Näppäimistön suojakalvo on tehokas apu näppäimistöön vahingossa joutuvan nesteen tai esim. ruuan murujen estämisessä.

Kokemusta on oluen kaatumisesta näppäimistön päälle ja tuloksena ei mitään ongelmia: otat vaan kalvon pois ja peset ja kuivaat sen ja laitat takaisin ja homma jatkuu.

Ennen suojakalvoa yksi näppäimistö meni käyttökelvottomaksi vastaavassa vahingossa, näppäimet jumittuivat toimimattomiksi.

Suosittelen kaikille.
- Laukaa, Finland - ()

Tangentbordsskydd

★★★★★
★★★★★
23 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa från detta lager.
Produkten går att beställa från

Du kan också söka produkt här:
 • 30 dagars öppet köp

Allmänt:

Skydda din bärbara dator tangentbord från spill, smuts och andra från saker som du inte vill ska hamna på eller under tangenterna. 

 

Specifikationer:

 • Material: Silikon 
 • Mått: 31,75 cm x 14,6 cm
 • Tvättbar och lätt att avlägsna 
 • Maskiner av alla storlekar!
 • Tillverkad av slitstark och flexibel halkfri polyuretan

Garanti:

3 månader

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: