Rengörings-slime för tangentbord
Rengörings-slime för tangentbord

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Berndt H.
    Berndt H. (2018-05-12)

5/5 Tässäkin tuotteessa olin vähän epräröivä, mutta jouduin muuttamaan mieltäni!

Toimii ihan kun luvattu - ja puhdasta tulee!

Erinomainen tuote - joudun taas tilaamaan lisää lahjaksi ja itselleni
- Karis, Finland - ()
4/5 Tämä, miksi tätä voisi sanoa lima, toimii ihmeen hyvin. Toki joutuu nyppimään jäämät pis näppäimistöltä joskus pala palalta, mutta kyllä käytän tätä "limaa" edelleen. Tämä ei ole kertakäyttöinen, panen sen jälleen pussiin käytääkseni sitä seuraavan kerran.
- Kitee, Finland - ()
3/5 Tähän hintaan oikein toimiva näppäimistön puhdistaja, putsaa tosin vain pölyt mutta ei tahroja kuten oletinkin. Suosittelen jos haluat puhdistaa näppiksesi nopeasti ja helposti pölystä yms roskasta. Ei tosin toimi läppärin näppäimistölle!
- Suolahti, Finland - ()
2/5 Pölyjen irrottamiseen jees, mutta ei se likaa irrota näppäimistä. Hinta ja laatu ei kohtaa, no kaikkea voi ja pitääkin kokeilla. En suosittele tilaamaan tähän tarkoitukseen.
- Vaasa, Finland - ()
3/5 Ottaahan se pölyt näppäimistöltä. Hiukan hankala oli saada koko limaa ulos kuljetuspussista. Tuoteselosteesta ei saa selvää ja mietityttää kannattaako käyttää ilman suojakäsineitä.
- Oulu, Finland - ()

Rengörings-slime för tangentbord

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Härligt sätt att städa tangentbordet på, och mycket fiffigt. "Slimet" tränger djupt in mellan tangenterna och samlar upp allt damm och skräp, och får din laptop eller tangentbord att se ut som nytt igen!
Går bra att också använda på andra trånga platser där det är svårt att få rengjort.


Garanti:

6 månader

Produkter du kanske är intresserade av: