Trådlöst tangentbord och mus HLZ
Trådlöst tangentbord och mus HLZ

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Markku S.
    Markku S. (2018-05-21)

5/5 Olin aluksi ihan tyytyväinen tuotteeseen, tuntuu hyvältä, näyttää hyvältä ja toimii niinkuin pitää, mutta kun välimatkaa tulee tietokoneeseen lakkaa näppäimistö toimimasta. Muutama kirjain tulee viiveellä vaikka matkaa on alle kaksi metriä, joten tuo "jopa 10 metrin kantomatka” ei ole läelläkään totuutta. Hiiri kyllä toimii moitteetta.
- Rekijoki, Finland - ()
5/5 Ostin näppiksen ja hiiren Anroid TV poksin käyttön helpottamiseksi. Olin vähän H-Moilasena kun en heti löytänyt usp tikkua joka oli jemmattu hiiren sisään. Tikku kiinni ja menoksi, kaikki toiminut tosi hyvin.

Hinta on tosi edullinen ja hiiri sopii hyvin myös lapsenkin (4v) käteen.

Ainoa miinus oli haju joka tuli näppiksestä kun paketti avattiin, mutta

se haihtui parissa päivässä.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 näppäimistön merkeissä näyttää olevan muutakin sekaisin kuin ne ääkköset. liitteessä numerorivin merkkejä. Onneksi minulla oli Eestistä ostettuja stickejä jossa oli noita merkkejä. Tuossa näppiksen kuvassa näkyy niitä liimaamiani stickejä.
- Myllyoja, Finland - ()
4/5 Olen todella tyytyväinen tuotteeseen. Hinta ja laatu suhde on kohdillaan. Suosittelen tuotetta muillekin. Hankin tuotteen koska,kannettava tietokone on olohuoneen telkkarissa kiinni niin on mukava sohvalta käsin surffailla netissä
- Kuopio, Finland - ()

Trådlöst tangentbord och mus HLZ

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Mycket snyggt trådlöst tangentbord och mus. 10m räckvidd och mottagaren är i microformat. Batteritiden är hela 12 månader. Musens resolution är 1000 DPI.

OBS! Tangentbordet har inte ÅÄÖ, men dessa bokstäver går att skriva som normalt ändå, kommatecken samt övriga tecken har bara bytt tryckt plats på tangentbordet. En van datoranvändare ser normalt inte ens på tangentbordet när han skriver, så detta är inte något problem i normala fall.


Garanti:

6 månader

229 SEK Info om moms
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 1-3 veckor.
- Produkten finns också i vårt finska lager med leveranstid på 3-5 dagar. (Byt lager här)  

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: