Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Simai Nokia Lumia 920 skal
Simai skal för Nokia Lumia 920 håller din telefon skyddad från repor och kommer i 6 olika färger. Ska med matt yta som passar fint i din hand och ser bra ut.
 • Simai Nokia Lumia 920 skal

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Jyrki P.
  Jyrki P. (2014-11-23)
 • Produktfoto av Marko K.
  Marko K. (2014-09-26)
 • Produktfoto av Tapio L.
  Tapio L. (2014-05-13)

5/5 saatuani tuotteen aukaisin pakkauksen ja laitoin suojakuoren paikoilleen kyllä on täytynyt olla puhelin mallina kun suojakuori on suunniteltu suoja pysyy niin napakasti paikallaan puhelinta on mukava pitää kädessä eikä lipeä kädestä niin kuin aikaisemmin,olen oikein tyytyväinen ostokseeni
- Nykälä, Finland - ()
4/5 Suojakuoret tulivat postitse suoraan postilaatikkoon. Kuoret on nopea vaihtaa. Pinta hieman karhea, joten puhelimesta saa hyvän otteen. Toimivat suojakuorina juuri niin kuin pitääkin.
- Muuruvesi, Finland - ()
5/5 Tosi hyvä suojakuori erinomaisella hinta/laatu -suhteella! Mukava mattapinta, mitoitettu oikein, helppo laittaa ja ottaa pois. Ainoa miinus on, että tämän joutuu ottamaan pois, mikäli käyttää mallikohtaista autotelinettä... Langaton lataus tämän kanssa onnistuu :)
- Kärkölä, Finland - ()
2/5 En tykännyt, olikin kova muovi .
- Virenoja, Finland - ()
5/5 Hinta epäilytti tilausta tehdessä, mutta kun tavara tuli niin yllätyin täysin!

Suojaa juuri oikealla tavalla, lisäksi tuo karhea mattapinta antaa hyvän gripin eikä lumia luista enää kädestä karkuun. Kuori on helppo laittaa paikalleen ja helppo ottaa pois, mutta silti se ei lähde itsetään pois paikoiltaan, vaan pysyy jämäkäsi kiinni!

Lisäksi paketissa oli vielä näytön suojakalvo, joka oli todellakin tarpeellinen! Suosittelen tuotetta kaikille tämän puhelinmallin omaaville! Ps. alle kahdessa viikossa tuli tilauksen teosta tavara kotio, joten toimitus oli myös ripeämpää kuin odotin!
- Tampere, Finland - ()
5/5 Tilasinkin jo ennenkin tälläisen suojan suosittelen hyvin hoitanut homman
- Nurmo, Finland - ()

Simai Nokia Lumia 920 skal

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa från detta lager.
Produkten går att beställa från

Du kan också söka produkt här:
 • 30 dagars öppet köp
Simai skal för Nokia Lumia 920 håller din telefon skyddad från repor och kommer i 6 olika färger. Ska med matt yta som passar fint i din hand och ser bra ut.


Specifikationer:

 • Färger: svart, grå, rosa, blå, grön, gul black,

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: