MicroUSB -amperemätare
Vill du veta hur mycket volt och ampere din laddare verkligen ger? Mätaren skyddar också din telefon från onödiga strömpikar och störningar, med det inbyggda överspänningsskyddet.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Jarkko L.
    Jarkko L. (2016-06-07)
  • Produktfoto av Jarkko L.
    Jarkko L. (2016-06-07)

Våra kunders produktvideor

5/5 Tämä on todella toimiva vehje. Näyttää hienosti, kuinka paljon latausvirtaa menee. Saa myös kätevästi selville tuottaako laturi/muuntaja sen, mitä lupaa. Ja mikroUSB-lightning-adapterilla iPhonekin latausvirtaa saattoi seurata.
- Kiikala, Finland - ()
5/5 Erinomainen laite. Näyttää tarkasti läpivirtaavan amppeerimäärän ja näin voi seurata millaisia virtoja menee laitteeseen ja siten myös sen, että toimiiko laturi tai puhelimen/tabletin ohjelmisto säätäessään latausvirtaa.

Laadukkaan tuntuinen hinnastaan huolimatta. Myös liittimet vaikuttavat hyvin tehdyiltä ja tukevilta. Olen oikein tyytyväinen!
- Klaukkala, Finland - ()
4/5 Näppärä johto, voi seurata latausta reaaliajassa. Suosittelen varauksetta. Hinta ja laatu kohtaavat hyvin tässä tuotteessa.
- Numminen, Finland - ()
5/5 Tuote näyttäisi toimivan moitteetta. Vertasin lukemia samassa tilauksessa tulleeseen USB-ampeerimittariin: http://www.e-ville.com/fi/1008-usb-sovittimet-ja-tupakansytyttimen-virtamuuntimet/13232-usb-ampeerimittari.html ja lukemissa on pieni, mutta mielestäni sallitun rajoissa oleva heitto.
- Savonlinna, Finland - ()
5/5 Toimii ihan hyvin ja ulkonäollisestikin on kivan mallinen. Johto toimii nopeasti eli ihan tavallisessa käytössäkin se on ihan mainio vaihtoehto. Tekniikan ihmisille se on tietenkin mukavaa, että voi vähän katsella, että ampeerilukemat näytöllä muuttuvat :-)
- Nakkila, Finland - ()
3/5 Toimitusaika 9 arkipäivää. USB - mittari jolla voi helposti tarkistaa USB:n toimivuuden. Itse olen mitannut useamman USB - liittimen ja enää ei tarvitse ihmetellä miksi joissakin lataaminen on todella hidasta, vähän milliampeereita. Tosin vasta ohjeista selvisi, että joissakin Samsungin ja iPhonen latureissa mittari ei näytä oikein. Eikä tälle välttämättä ole jatkuvaa käyttöä, tarkistelua testausta.
- Mikkeli, Finland - ()

MicroUSB -amperemätare

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars returrätt
Vill du veta hur mycket volt och ampere din laddare verkligen ger? Mätaren skyddar också din telefon från onödiga strömpikar och störningar, med det inbyggda överspänningsskyddet. Detta är en praktisk laddningskabel till telefoner och surfplattor.

 


Specifikationer:

  • MicroUSB hane till USB hane

 

Medföljer:

  • 1 x Kabel

 

Garanti:

3 månader