MicroUSB -amperemätare
Vill du veta hur mycket volt och ampere din laddare verkligen ger? Mätaren skyddar också din telefon från onödiga strömpikar och störningar, med det inbyggda överspänningsskyddet.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Jarkko L.
    Jarkko L. (2016-06-07)
  • Produktfoto av Jarkko L.
    Jarkko L. (2016-06-07)

Våra kunders produktvideor

4/5 Näppärä johto, voi seurata latausta reaaliajassa. Suosittelen varauksetta. Hinta ja laatu kohtaavat hyvin tässä tuotteessa.
Aimo H. - Numminen, Finland - ()
5/5 Tuote näyttäisi toimivan moitteetta. Vertasin lukemia samassa tilauksessa tulleeseen USB-ampeerimittariin: http://www.e-ville.com/fi/1008-usb-sovittimet-ja-tupakansytyttimen-virtamuuntimet/13232-usb-ampeerimittari.html ja lukemissa on pieni, mutta mielestäni sallitun rajoissa oleva heitto.
Jarkko L. - Savonlinna, Finland - ()
5/5 Toimii ihan hyvin ja ulkonäollisestikin on kivan mallinen. Johto toimii nopeasti eli ihan tavallisessa käytössäkin se on ihan mainio vaihtoehto. Tekniikan ihmisille se on tietenkin mukavaa, että voi vähän katsella, että ampeerilukemat näytöllä muuttuvat :-)
Tero H. - Nakkila, Finland - ()
3/5 Toimitusaika 9 arkipäivää. USB - mittari jolla voi helposti tarkistaa USB:n toimivuuden. Itse olen mitannut useamman USB - liittimen ja enää ei tarvitse ihmetellä miksi joissakin lataaminen on todella hidasta, vähän milliampeereita. Tosin vasta ohjeista selvisi, että joissakin Samsungin ja iPhonen latureissa mittari ei näytä oikein. Eikä tälle välttämättä ole jatkuvaa käyttöä, tarkistelua testausta.
Petron - Mikkeli, Finland - ()
5/5 Ostin tabletin latausta varten.

Mittarista näkee latautuuko laite.

Ollut käytössä jonkun tovin,toimii kuten pitääkin.

Etten sanoisi laatu tuote.

Suosittelen käy tabletille ja älypuhelimille.
Seppo A. - Kuopio, Finland - ()
4/5 Tosi mainio mittari kun nykypäivänä niin moni laite käyttää
Hencca - Helsinki, Finland - ()

MicroUSB -amperemätare

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

Vill du veta hur mycket volt och ampere din laddare verkligen ger? Mätaren skyddar också din telefon från onödiga strömpikar och störningar, med det inbyggda överspänningsskyddet. Detta är en praktisk laddningskabel till telefoner och surfplattor.

 


Specifikationer:

  • MicroUSB hane till USB hane

 

Medföljer:

  • 1 x Kabel

 

Garanti:

3 månader

54 SEK Info om moms
Norm. 99
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter