Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Samsung Galaxy S5 Genomskinligt skyddsfodral
Snyggt och stilrent genomskinligt skyddsfodral som återger telefonens design, men samtidigt skyddar luren från stötar och repor.
  • Samsung Galaxy S5 Genomskinligt skyddsfodral

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Pekka T.
    Pekka T. (2016-03-21)

4/5 Ajoi hyvin asiansa muutaman vuoden. Kirkas muovi tummentui auringossa, joka oli oletettavaa, mutta muutoin suojasi puhelinta hyvin. Myös suojan reunat tulivat näytön yli, jolloin suojasivat näyttöä.
- Naantali, Finland - ()
4/5 Edullinen suoja, jonka laatu on verrattavissa hintaan. Kyllähän sillä puhelimen suojaa, mutta saa näyttämään puhelimesi melko halvalta. Mieluummin pistää muutaman euron eelleen ja hommaa laadukkaamman. Kuitenkin hoitaa tehtävänsä ja suojaa puhelimen
- Joensuu, Finland - ()
5/5 Hinta/laatusuhde aivan lyömätön. Estää kovat kontaktit ja on muokattavissa tarpeen vaatiessa. Uutena hieman venytettävä, mutta kun sitä hieman hieroi, istuu se nyt napakasti . Eikä tee puhelimesta lankunpätkää. Istutin JALAKA-tuen puhelimeeni, siisti reikä silikoniin korokenupit suojan kulmiin ja taas matka jatkuu...
- Kaskinen, Finland - ()
3/5 Jollei puhelimessa ole muuta suojakuorta, niin tälle voi olla käyttöä. Itse ostin tämän ns. väliaikaiseksi suojaksi, jona se toimi, kunnes hankin "oikean" suojakuoren. Ajoi asiansa eikä maksanut kuin kahvin hinnan.
- Tampere, Finland - ()
2/5 Likastuu helposti, ei mitenkään hyvännäköinen ja helposti irtoava. Taksoni on yleisnimitys mille tahansa taksonomiselle ryhmälle (esimerkiksi linnut, Aves). Kaikki taksonit sijoittuvat johonkin kategoriaan, jotka ovat luokittelun tasoja. Jokaisesta tasosta voi olla ylä-, ala- ja osa- (infra-) luokitukset, mutta näitä kaikkia ei ole määritelty virallisesti. Käytäntö myös vaihtelee eri eliöryhmien välillä.
- Sastamala, Finland - ()
4/5 Olipa hohtalaisen hyvä ostos ja tuli suoraan postilaatikosta kahden viikon kuluttua tilauksesta. Kuori on läpinäkyvä ja sopivan tahmea että pysyy hyvin kädessä. Miinus-puoli on se että toinen sivu ei mene kunnolla puhelimen reunan yli, eli on hieman kitsakka; voisi kai yrittää leventää kuumassa kylvyssä? Ostos oli porsas edullinen. Saattaa olla että tämä oli se sunnuntai kappale? Suosittelen tilattavaksi.
- Joensuu, Finland - ()

Samsung Galaxy S5 Genomskinligt skyddsfodral

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa från detta lager.
Produkten går att beställa från

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars öppet köp

Snyggt och stilrent genomskinligt skyddsfodral som återger telefonens design, men samtidigt skyddar luren från stötar och repor.


Specifikationer:

Passar för: Samsung Galaxy S5

Garanti:

3 månader

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: