Skyddsfodral med kortficka för Samsung Galaxy J5
Fodralet har två kortfickor och ett magnetiskt lås som håller fliken stängd när din telefon ligger i väskan.

5/5 Tuote vastaa käyttötarkoitusta ja hintaan nähden kestänyt hyvinkin. Toimitus oli nopea. Tuote vastasi odotuksia ja tilaisin tarvittaessa uudelleenkin.
- Somero, Finland - ()
3/5 Känykkäkoteloiden hyvin normaali versio. Jos haluaa että ei aukea helposti itsestään, niin tällainen läpällinen version on paikallaan. Laatu on keskitasoa, tosin käytössä on osoittautunut kestäväksi. Väri on tietenkin saanut vähän sävytystä :) Hinta-laatu suhde on ihan keskiverto. Täsmäsi J5:een tarkasti.
- Jyväskylä, Finland - ()
1/5 Tuote oli liian iso Galaxy J5, käyttökelvoton. Muovi johon puhelin piti kiinnittää oli pehmeää ja ei todellakaan J5 pysynyt siinä. Yritin lähettää arvostelun, mutta tuli teksti, että arvostelu on liian lyhyt. Ei tätä nyt paljoa voi pidentää. Kaksi suojakoteloa tilasin ja molemmissa sama vika. Liian iso/löysä Galaxy J5:lle. Roskiin menivät molemmat tuotteet.
- Tampere, Finland - ()
1/5 Huono ostos, en suosittele. Suojakuoren pinta kuin styroksia, paperinohut, silikonikotelo väljä, puhelin ei kestä paikoillaan.

En maksaisi euroakaan jos olisin nähnyt tuotteen etukäteen.
- Lappeenranta, Finland - ()

Skyddsfodral med kortficka för Samsung Galaxy J5

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Ett stilrent flipcover för Samsung Galaxy J5 smarttelefon. Fodralet har två kortfickor och ett magnetiskt lås som håller fliken stängd när din telefon ligger i väskan. På insidan har fodralet en plastram i vilken din telefon sitter säker. Fodralet har en glansig och fräsch ytbehandling.


Specifikationer:

  • Passar till: Samsung Galaxy J5

Medföljer:

  • 1 x Flipcover

Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter