Samsung Galaxy S4 vackert flip-cover
Uttryck din personlighet med detta enkla men sofistikerade flip-cover. Tillverkat av högkvalitativt material med elegant utseende av vadderat läder. Skyddar telefonen mot repor, smuts, fingeravtryck och andra dagliga skador.

5/5 Tuoteeseen olen tyytyväinen, hyvä toiminto kun avaa kannen niin voit heti ruveta soittamaan, eikä tarvitse avata näppäimiä erikeseen. Kovaa kulutusta kestävä. Mielellään suosittelen toisillekin. Hinta voisi olla hiukan halvempi.
- Kuhmo, Finland - ()
5/5 Tilasin tytölle Joululahjaksi. Hyvä ja kestävä. Kannattaa ostaa!
- Jämsä, Finland - ()
5/5 Tämä tuote saapui tyylikkäästi paketoituna omassa laatikossaan ja tämä tuote on valmistettu aidosta nahasta tosiaan ja flipcover suojassa olevat ompeleet ja niiden ompeleiden laatu on hyvä ja tätä tuotetta on mukava käyttää.

suojakuoren kannessa on kolme korttilokeroa joihin saa kätevästi laitettua tärkeät kortit mukaan niin ei aina tarvitse ottaa mukaan ihan kaikkea kun lähtee käymään esimerkiksi kaupassa. Tämän tuotteen hinta-laatusuhde kyllä oli todella positiivinen yllätys!! Varsinkin kun ottaa huomioon että tähän hintaan suomesta ei saa yhtä laadukkaasti valmistettua flipcover suojaa mistään.

Paketissa oli flip-coversuoja.näytön suoja(ilmeisesti karkaistusta lasista valmistettu) näytön suojakin on ollut ihan miellyttävä käyttää! :)

kaiken kaikkiaan arvosanaksi 5/5
- Piikkiö, Finland - ()
4/5 Materiiali hyvä ja siisti. Toisin kun kuvassa näkyy olevan enempi kerman/beigen värinen suoja kuin harmaa niin todellisuudessa väri kyllä vastaa harmaata. Paketin mukana piti tulla kosketuskynä,suojakalvo sekä kantohihna. Ikävä kyllä kantohihna sekä itse flip-cover oli ainoat jotka sain. Kaipaamaan jäin sitä kynää. Muuten olin tyytyväinen ja jatkossa aion tilata täältä uudestaan.
- Helsinki, Finland - ()

Samsung Galaxy S4 vackert flip-cover

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Uttryck din personlighet med detta enkla men sofistikerade flip-cover. Tillverkat av högkvalitativt material med elegant utseende av vadderat läder. Skyddar telefonen mot repor, smuts, fingeravtryck och andra dagliga skador. Surfa på nätet och titta på videoklipp med stil genom att vrida locket till ett visningsstativ. Du kan använda den som en plånbok för shoppingturen eftersom det innehåller platser för dina kreditkort.

 


Medföljer:

  • 1 x Flip-cover
  • 1 x Skyddsfilm
  • 1 x Styluspen

 

Garanti:

3 månader

Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter