Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Redpepper IP68-klassat skyddsfodral till Samsung S4
Vattentätt fodral ner till 2 meters djup!

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Sam
  Sam (2015-08-13)

4/5 Toimiva suoja kun pitää yhdistää melonta ja kosketusnäytöllinen puhelin. Kirkas kuoriosa on sen verran jämäkämpi kuin pehmosuojapussit että vesiroiskeet/tipat eivät aiheuta ylimääräisiä "näppäilyjä" kun käytössä on esim. jokin seuranta tai kartta ohjelma. Ainoa tähtimiinus tulee siitä että paketin avaamiseen käytön jälkeen pitää olla jokin työkalu, vähintään kolikko millä kuoren saa auki ja puhelimen ulos. Sen verran tiukasti on kannet kiinni.
- Espoo, Finland - ()
5/5 Tuote tukeva ja vesitiivis. Käytän suojakuorta vain metsästyksen, kalastuksen ja eräretkien yhteydessä. En normaalissa päiväkäytössä koska kuori on paksu, näppäimet jäykäy sekä muovikuori heikentää kuvien katselua tarkasti.
- Kyrö, Finland - ()
5/5 Odotuksien mukainen, suojaa hyvin. Parantaa otetta puhelimeen. Vesisuojausta ei ole uskaltanut kokeilla mutta kai sekin toimii. Musiikki kuuluu läpi niinkuin luvattiin. Suosittelen ostamaan.
- Jalasto, Finland - ()
4/5 Ekaa Päivää käytössä, ohjeiden mukaan testasin vedenpitävyyden, 100 % mitä luvattu, ei vuotanut. Helppo asentaa ja uudelleen aukominenkin onnistui, kuulokeliitäntä hyvä ja kosketusnäyttö toimii herkästi kuten pitääkin. ainoa miinus suojakalvosta on jotenkin löysän oloinen voisi istua tiiviimminkin. So Far So Good. Vastaava Teknisk magasinetillä 60 euroo joten säästö huikea. tilöasin muutakin ja olisin odottanut, jotta samassa paketissa tulee, mutta eipä näkynyt.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Hintaansa nähden todella hyvä suojakuori, pahimpiin kilpailijoihin verrattuna teknisesti yhtä hyvä mutta moninkerroin halvempi. Sivunäppäimet melkoisen jäykkiä, mutta eräässä kilpailijassa oli taas aivan liian herkät, joten noita ei ainakaan vahingossa tule paineltua.
- Kalkkinen, Finland - ()
4/5 Kovaan käyttöön tarkoitettu suojakotelo Samsung s4:lle. Kuoret kasvattavat puhelinta ja se ei sovi aivan pieneen taskuun enää. Töissä voi kuitenkin olla huoletta, sillä sen verran tukeva ja suojaava kotelo on. Ei tarvi olla huolissaan vesisateesta ja puhelimen kastumisesta tai sen tippumisesta. Loistava suojakuori, jos on tarvetta suojata puhelin rankoissa olosuhteissa.
- Nurmijärvi, Finland - ()

Redpepper IP68-klassat skyddsfodral till Samsung S4

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Skydda din telefon från vatten, damm, smuts och repor med detta fodral från Redpepper. Fodralet är också resistent mot fall från två meters höjd. Du kan ta din telefon med dig till stranden, festivaler, jakt och på alla slags hårdhänta jobb eftersom detta fodral ger ett komplett skydd för din telefon.

Det bästa med fodralet är dess egenskaper för att hålla vattnet från att tränga in, och du har sålunda en vattentät telefon. Tätningarna är av hög kvalitet, så sand, vatten, damm, ja ingenting kan tränga in i telefonen.

Levereras med en adapter för hörlursuttaget, så att du även ska kunna använda luren till musik, utan att skyddet blir åsidosatt.

Detta är en otroligt bra försäkring till din telefon, till ett väldigt förmånligt pris.
 
OBS! Granska att fodralet är ordentligt stängt runt om, före användning i blöta förhållanden.


Specifikationer:

 • IP68-skyddsklassad
 • Vattentät ned till 2m
 • Pekskärmen fungerar under vatten
 • Stötsäker från 2m fallhöjd
 • Damm och smutsavvisande
 • Vikt: ca 50g

Medföljer:

 • 1 x IP68 skyddat fodral
 • 1 x Vattentät hörlursadapter
 • 1 x Mikrofiberduk
 • 1 x Bärrem
 • 1 x Verktyg för att öppna fodralet
 • 1 x Bruksanvisning (på engelska)

Garanti:

6 månader

109 SEK Info om moms
Norm. 199
Välj färg
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Produkten finns i lager! 1 st
- Nästa inkommande leverans om h h i min och 00 s
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 1-3 veckor.
- Produkten finns också i vårt finska lager med leveranstid på 3-5 dagar. (Byt lager här)  

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: